Prosim vas, platime a chystame si svadbu ja s priatelom a svokra do toho stale nieco ma,som uz z toho chora... :( a som najhorsia...mam chut si to hodit ale nie ,len pre toto ale uz pre vsetko co mi lezi na srdci,v hlave v sade...
Preco prave ja?
hlavne zostan k nej slusna :)
a co ze je velka aktivita z jej strany? tak sa asi tesi. ved si ju zavolaj na kavu a podakuj sa jej za to, ako vam chce pomoct a ze si jej rady a nazory vazis, ale ze si nevesta a ma to byt tvoj velky den, preto by si ju chcela poprosit, ci by vas nenechala urobit si to viac podla seba a samych. co tak najprv vyskusat takto, nez sa oduvat, hadzat o zem a vybuchovat ako sopka?
si si ista, ze do toho zvazku chces ist?
Dakujem za vase odpovede...viem,ze si nemam do toho nechat skakat,ale tolko pokusov z jej strany a snqzi sa byt mila...ja to neviem...japlanujem 5den svadbu...este nestihla vsetko je toho vela,a uz bola pokukat obleky a vsetko aj pre priatela na jednej strane to nemysli v zlom ale na druhej si to chcem sama spravit a nemam sancu..proste kapitulujem vzdavam sa ...nema to zmysel
.tam je velka aktivita z jej strany..a nechxem sa hadat chcem mat pokoj...xi bude na srdci to asi nie ale v rodine ano
Habaky. Povedz svokre, že TY sa vydávaš. Ty si svadbu platíš aj zariaďuješ. Povedz jej natvrdo, že ak chce svadbu podľa seba, nech sa vydá po druhýkrát ona.
Priateľ, ak je slabšej povahy, tak sa iste dá ovplyvniť mamou - asi zato si našiel teba, že tiež nie si nijaká handra a vieš veci vziať do svojich rúk. Tak ich zober a nenechaj si do toho kafrať.
My sme tiež chceli maličkú svadbu, ale keď sme začali robiť ústupky jednému, museli sme aj inému a nakoniec sme mali obrovskú svadbu, ktorá ma stála kopec peňazí a nervov, proste najhorší deň môjho života. Pristúpila som na to, lebo moja rodina je temperamentom "talianska" a svokrovci sú starosvetskí, ktorí by sa s malou svadbou nezmierili. Ale zasa moja svokra mi veľmi pomohla a všetko zariaďovala len s mojím súhlasom.
svokry su take a aj vzdy take budu, ale tvoj priatel by ti mal byt oporou
Habaky, po stole si kľudne buchni, vypúšťaj zo seba aj lávu aj síru, ale svokru nechaj radšej tak! Mohla by sa nachádzať v pásme chránených osôb a tu by Ťa ten podo mou nemohol zastupovať pred orgánmi činnými v trestnom konaní. : D Nastal najvyšší čas osvojiť si slovíčko NIE!!! Urobiť si poriadok včuleky. Tak nebuď krepá a začni od priateľa. Môžeš mu pohroziť, že svadbu zrušíš. Buď s i u v e d o m í, čo chce a s kým to chce, alebo... S p a m ä t á s a, dôrazne sa porozpráva so svojimi rodičmi, alebo... Alebo tú svadbu jednoducho zrušíš. Toto je vaša svadba, váš život, vaše rozhodnutia.
Viete najprv sme chceli bez bratov a sestier od rodicov,ale moja svokra chcela sestry,bola som prec a priatela ukecala,dobre vsak nebudem aj ja hnusna ,tak ok,potom aj z nasej strany zavolat rodinu...mozno o 8ludi viac,potom to a to a to...a uz mi tlak stupal dusila to v sebe ,moje predstavy sa nezhodovali s jej az napokon ,svokor povedal ze bez starejsieho nepridee na svadbu...a vo mne sa to zlomylo ako domcek z karat...vybuchla som ,proste uz od nervov,a teraz budem najhorsia v rodine,aj svadobne saty mi zacala vyberat ale ja si to chcem skludom spravit sama a nechxem byt za zle s nikym...no mam problem povedat nie a ked sa ja to odhodlam som ako sopka srsiaca lavu...
V ziadnom pripade nenechaj svokru ti do toho kecat. Mne moja presne takto chcela dirigovat svadbu, ale som jej jasne a zretelne povedala, ze je to moja svadba, a ja som nevesta, jeto moj den, a urobim si ho podla seba.
Nech sa durdi kolko len chce, nech sa ide pozalovat susede, ver tomu, ze ti to bude menej luto, ako by si lutovala, keby si urobila podla nej. Ja som ju len v jednej jedinej veci posluchla, a prave tato bola najhorsou spomienkou zo svadby. My sme proste mlada generacia, mame ine zmyslanie, zijeme uz v inom svete ako oni, ked boli mladi. Povedz jej slusne, nech sa nehneva, ale ze si dokazes poradit sama, a ked budes nieco potrebovat, s cim by ti vedela pomoct, tak sa jej ozves. a BODKA. nebud hlupa, mas svoj rozum, a nedaj sa vydierat ani citovo ani inak. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAS SVOJU HODNOTU A NEBUDES SA TERAZ PONIZOVAT KVOLI SVOKRE.
Och, az som sa vytocila, ked tu citam taketo pripady.
A nech ta ani nenapadne, ze by ste mali niekde blizko nej byvat a mat deti. To sa uz fakt ani nevydavaj za takeho chlapca a zozen si ozajstneho muza.