Prosim vas, platime a chystame si svadbu ja s priatelom a svokra do toho stale nieco ma,som uz z toho chora... :( a som najhorsia...mam chut si to hodit ale nie ,len pre toto ale uz pre vsetko co mi lezi na srdci,v hlave v sade...
Preco prave ja?
Neviem tie mamy sú trošku prihoreté v tomto, moja je taká istá, neznáša moju priateľku len za to že som sa k nej odsťahoval, úplne cítim v jej hlase ako ju nenávidí a nemá dôvod, moja priateľka sa snaží byť milá, nápomocná, ale márne. No pre mňa je moja láska dôležitejšia a keď vidím že moja mama je k nej nespravodlivá, tak sa s mamou aj pohádam. Mala by si sa porozprávať s priateľom a dohovoriť mu trochu
fakt dobrý začiatok, nemať oporu v budúcom manželovi, super fundament pre manželstvo Ti poviem, ale asi som Ti moc neporadila, fakt neviem
nemam oporu ani v priatelovi ..svokra ma cely cas ako som tu len pouca a konecne som si chcela spravit svadbu podla predstav...si ju platime my dvaja...a stale nieco pocuvam...som z toho chora...doslova,,,nemam chut sa ani brat