čaute, mám priateľku a ona je zástancom toho, že darčeky sa nemajú dávať len na narodeniny a sviatky a odkedy spolu chodíme nič som jej ešte nekúpil. Problém je že nemám moc €, tak do 20€ mám. Čo by ste mi doporučovali jej kúpiť, aby som ju potešil a prekvapil ?
čo kúpit priatelke
Prezyvka055 a co ked si bude xciet s niekym zatrtkat a ten nebude mat??? kondomy su presne ta vec ako toaletak zatracovane ale ked chybaju tak to clovek pociti
0vecka naco by jej to bolo? :D zene su dobre maximalne tak ako zuvacka alebo na balon, ked uz tak si mal poradit nejake dildo
mozes jej kupit balicek kondomov..
Nieco pekne jej nakresli :D ako sa hovori, vlastnovyrobeny darcek je najcennejsi :D
Tak to skus teda s kvietkom alebo cokoladou.A vobec to nemusi stat ani 20 eur.Pozornost sa nepreratava pri zdravom rozume na peniaze.
Kup jednu dlhu ruzu a uvidis
Ja suhlasim s Messje
Ty ju poznas najlepsie. Mozno je len na tie drahe veci ako nieco zo zlata alebo prsten z diamantu :D
A kedze je zastancom aby ste si kupovali darceky casto, mozno budes o chvilu v minuse :D a ne zartuju
potesila by ju podla mna aj iba bonboniera alebo nejaka cokolada, zeny nie su narocne alebo ako tu uz bola spomenuta nejaka ruza aleb kyticka
Ked priatella ocakava,bude tiez davat?Ked uz tak by to malo byt obojstranne,ci?
Mam pocit ze ty ju jednou ruzou alebo cokoladkou nepotesis
myslim, ze uplne by mohla stacit jedna ruza :) to vela krat zenu potesi viac ako cokolvek ine