čaute, mám priateľku a ona je zástancom toho, že darčeky sa nemajú dávať len na narodeniny a sviatky a odkedy spolu chodíme nič som jej ešte nekúpil. Problém je že nemám moc €, tak do 20€ mám. Čo by ste mi doporučovali jej kúpiť, aby som ju potešil a prekvapil ?
čo kúpit priatelke
kupit? ved len ty vies co ju potesi.
Hm, tak ked neni romanticky typ, tak ju dakde zober.. plne brucho lepsie ako prazne :D Alebo jej kup nieco co potrebuje, kazdy nieco potrebuje :D Nieco z jej zalub alebo tak podobne.. co obzera v obchodoch/nete.. zisti..
Kup jej nejaky strieborny sperk, ak nosi striebro. Za 20 kupis nejaky pekny naramok :) Alebo bizuteriu, kabelku, kozmetiku, parfum...milion veci. No mna by teda kondomy nepotesili....
Kup jej vonavu sviecku.A tiez to stoji okolo 5 eur.Ta vzdy poteší.
Bože ja netvrdím že vždy keď sa vidíme jej niečo kúpim, ani si nemyslím, že ona niečo odo mňa očakáva. Ano, povedala síce, že darčeky sa nedávajú len na sviatky, ale myslela to dobre. Práveže je veľmi skromná a ten darček jej chcem kúpiť nie preto že ona by na tom trvala, ani nie preto aby som si ju kúpil, ale preto že ju mám rád a cítim to tak a viem že aj jej to spraví radosť :) No asi našetrím ešte nejaké € a potom jej kúpim niečo hodnotnejšie. Možno skúsim aj tú ružu nabudúce, nebránim sa ničomu ;;)
no jasne len jej kupuj veci nech sa nauci ze si ubohy drbko ktory si jej pozornost musi kupovat darcekmi
No ked jej teda vzdy kupis malickost tak by ma zaujimalo co teda ocakava.Co teda pre nu znamena darcek.Zvlast ked nie je romanticky typ tak preco ocakava darceky?
Ci chce dovolenku?
Neries.Opytaj sa nabuduce co si pod pojmom pozornost alebo darcek predstavuje.Stale mi to pride ze je to ten typ,ktorý ocakava chlapa s peniazmi.
Pozor na nu.Hlavne ked si takto narokuje na zaciatku.
jedna ruza to mas za 3 eura a bude taka stastna, uvidis :-)
Za 20 eur ruza, sladkost, kondomy. Dobre ti pisu :). Btw je divne ocakavat darceky, aspon mne je to divne. Ste len 4 mesiace spolu, drobnosti jej kupujes stale, ja neviem, co sa plasis? Ak je s tebou preto, lebo ta ma rada, tak si ju darcekmi kupovat nemusis. Klidek.
Neviem no ona nie je moc romantický typ, myslím že ruža by ju až tak nepotešila a má 19, takže nejak sa mi to k nej nehodí, také blbosti jak je čokoláda a bonboniera to jej občas kúpim, ale neviem už spolu chodíme 4 mesiace chcelo by to už niečo viac :D A kondomi ona vždy nosí so sebou, takže to tiež nie. Ona sex bez ochrany nechce