ahojte dnes na baskete sa mi stal malicky uraz malicky pad a moje koleno odislo na dovolenku! poriadne mi opuchlo a ukrutne boli vsakze to prejde aj samo?
Malicky uraz, ktori nechcem riesit inak
RNG. Tak takto si to urcite nikdo hojit nebude. Kym by to vsetko zohnal, zacne ho boliet aj druhe koleno :)))))))
mne sa na baskete stal tiez taky malicky uraz, som myslela, ze to prejde a ked neprechadzalo tak som nakoniec po 3 mesiacoch skoncila pod skalpelom.. takze ak ti to neprejde do tyzdna, "utekaj" k ortopedovi, mohli sa ti poskodit vaziva, alebo menisky, skrizene vazy, v tom pripade bud operacia alebo ak to nemas roztrhnute, ale iba natiahnute, tak si to obviaz, stabilizuj koleno a nezatazuj ho! zatial studene obklady..
Boxeri uz davno pouzivaju na to enzymi. poskodene miesto je najprv treba ocistit, potom regenerovat.
Enzymi:bromelain(vytazok z ananasu) enzymy z papaje, streptokinaza atd
Regeneracne materialy: glukosamin, chondroiti, MSM,
hydrolyzovane(do makka uvarene ) gliky, zdroj mukosachridov, kolagenu, hyaluronickej kyseliny aj MSM=zdroja siry
tak to musi !!! bo ked nie tak mzoem zavesit slucku
Tak do zajtra sa ti hadam zmierni ten opuch, ale ci ta to prestane boliet, to je vo hviezdach.
prejde a budem zajtra scghopna hry?
Napatli si ho octanovou mastou, alebo Fastum gelom, alebo Voltarenom, potom to urcite prejde.