Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

S priatelom sama doma

Príspevok v téme: S priatelom sama doma
Ennnie

Ahojte, s priateľom sme spolu krátko... ale naskytla sa mi možnosť že mám volný byt... rodina nebude doma a tak ma naladlo, že by priatel mohol prvy krat prist do nasho bytu... a tak vás prosim o nejake radi čo by sme mohli robiť... napadlo mi ze by sme mohli skusit spravit makronky este som to nerobila a tak som myslela ze by bola sranda a aj celkom pekne keby to skusime spolu spravit... ale viete neviem ci ho to bude bavit... nepiste mi tu ze by sme mali spolu skoncit v posteli a podobne keci... vazne seriozne chcem aby sa citil dobre a uzili sme si to...

ExistujeNormalnyChalan?

Ach a zase. Mne to pride tak, ze ked dievca povie chalanovi "som sama doma" tak chlap uz mysli hned na sex. A ked ho nedostane tak bude sklamany a dievca sa s makaronmi alebo s cim moze snazit ako chce. :( ved sex nie je vsetko :(

jokino

No a preco nie, ved si uvarte nieco ale makronky su namahave, skus nieco lahsie a lepsie co mu bude naozaj chutit mozno aj flambovane palacinky :-) a zjedzte si to pekne pri stole, nee telka, ako barbari, no a bude to fajn...