Ahojte, s priateľom sme spolu krátko... ale naskytla sa mi možnosť že mám volný byt... rodina nebude doma a tak ma naladlo, že by priatel mohol prvy krat prist do nasho bytu... a tak vás prosim o nejake radi čo by sme mohli robiť... napadlo mi ze by sme mohli skusit spravit makronky este som to nerobila a tak som myslela ze by bola sranda a aj celkom pekne keby to skusime spolu spravit... ale viete neviem ci ho to bude bavit... nepiste mi tu ze by sme mali spolu skoncit v posteli a podobne keci... vazne seriozne chcem aby sa citil dobre a uzili sme si to...
S priatelom sama doma
Ako to dopadlo? Bol u vás tvoj priateľ? čo ste robili?
Ak si s nim vylozene odmietas u vas zasukat tak ho ani nevolaj, len si o tebe pomysli co si za namyslenu manipulatorku
Ja zas nechapem co proti tomu sexu tak zbrojite. Podla mna ked chcete travit zmysluplne cas, tak si hned zozaciatku zasukajte a potom vam zvysi este plno casu na rozne ine aktivity napriklad na varenie.
Zbytocne okolo seba budete chodit ako okolo kresleneho vajca.
nechapem jednemu preco tu hned vsetci spominate sex. Ved ak chcu dvaja sex nemusia sa k sebe volat domov. Ten si mozu uzit kdekolvek kde je to mozne. Ja som svojho volala castokrat domov a sex bol malokedy lebo sme ho praktizovala viac mimo domova lebo nasi boli casto doma alebo jeho rodicia takze na sex nebolo ani pomyslenie.
Ale ak s nim este nespala tak si to ozaj chalan moze vysvetlit tak ze uz chce sex takze dievca ak nechces nevolaj ho ono zalezi aky je ten tvoj ci je prehnany slusniak alebo iny typ.
No ja ti neviem, jako predstavuješ si to pekne, ale aj tak to skončí inak :D Mňa vždy keď baba takto zavolala domov a to som mal len 2, tak tiež plánovala pekný večer pri filme a tak, ale vždy to skončilo v posteli, samozrejme že ak k sebe nič necítite, tak ho ani nevolaj...Pretože prvé čo chalana napadne keď ho k sebe zavoláš je sex, bohužial to tak je a aj bude :D A on sa chudák aj tak bude o to snažiť, takže ak sex vôbec nechceš s ním, tak by som ho nevolal..
Hrať hru sa dá do rána. Zažila som raz v živote, že sme hrali 17 hodín. Chlapi to proste majú radi.
No ja ti neviem. Varenie je super cinnost pre par, ale navarite a aj tak sadnete na gauc. Hrat hru taktiez nebudete cely vecer. Aj tak budete pri sebe spat a naverim ze sa k sexu schylovat nebude. Toto by sa ani nemalo planovat. Skor by ste mali robit to ako to citite. Neviem ci by si chalana ohurila pecenim alebo varenim. Ak uz program tak by som najskôr vypadla niekam von a potom vecer by som dosla domov...
Hra to je dobry napad to skus...
Zahraj si s ním PC hru. Keď to otočíš na zábavu, na sex ani nepomyslí, ale ak to dáš na romantiku, film a víno, prirodzene tam chuť bude.