Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem a mám ju rád, ako jej to najavo dať?

Príspevok v téme: Milujem a mám ju rád, ako jej to najavo dať?
...do nej buchnutý :)

Čaute, mám 24 a do jednej holky som sa buchol, ako jej dať najavo že som do nej?
Mám sa viac okolo nej točiť? Viac s ňou komunikovať? Pomáhať jej?
Usmievať sa na ňu? Robiť narážky?
Poradťe, pomôžte lebo sa zbláznim :)
Ďakujem
Prosím príjmem akékoľvek rady od vás len niečo k tomu napíšte :)

.... do nej buchnutý :)

A ten "zlý chlapec" sa ako hraje? Čo mám robiť? Mám ju udrieť? Sotiť do nej z ničoho nič či ako? Čo myslíte pod kvázi "ostať zlým chlapcom"
To baby priťahuje? Ja sa správam normálne, nie som namyslený, niesom bitkár, taký bežný chalan myslím. Ako byť zlým chlapcom? Neodstraším ju tým?

...do nej buchnutý :)

Kyticu kvetov jej nebudem posielať, neni som ten typ romantický, to né. Cítil by som sa ako taký pako. Nič v zlom ale fakt to není moje kafé.
Čo sa týka dievčat tak stále baby balili mňa. Buď v partií išli po mne a nejako sme sa dali dokopy čo bola iniciatíva najmä z ich strany a doteraz to bolo najmä cez facebook kde sa mi tiež vnucovali samé a volali ma von ale táto sa nemá k činu. Poznám ju z videnia. Chodí na jedno podujatie kde chodievam aj ja s kamarátmi. Asi sa jej páčim aj ja lebo keď sa naňu pozriem tak sa akoby usmievala a sklopí zrak. Je taká iná, nevnucuje sa ako tie pred ňou. Preto ma začala priťahovať že je sympatická a nenútená. Chcel by som ju zpoznať bližšie ale ani neviem či niekoho má ale vyzerá že nie.
Viem len jej meno podľa toho ako ju volajú.

adr1a.

Mesacny princ. Aj teraz sa to este robi))
Mne toto s kvetmi tiez takto) A prave minuly mesiac si kamaratka nasla kyticu ruzi aj s basnou. Podpis - tajny ctitel)

A k tebe autor prispevku. Presne, co si uz aj sam napisal. Bud co najviac v jej blizkosti, bud jej napomocny, trav s nou co najviac cas, bud k nej mily pozorny galantny, usmievaj sa na nu, divaj sa jej do oci, mimovolne sa jej dotkni, rozpravaj sa s nou, komunikuj, rozosmievaj ju) No zachovaj si zaroven aj trosku "odstup", maj kusok "zleho chlapca" v sebe, bud muzny charizmaticky sarmantny.
A ako ona na teba reaguje? Vie o tebe, ze vobec existujes?)

Mesačný princ

Ja by som to urobil tak, že by som si zistil jej adresu a posielal jej každý týždeň inú kyticu kvetov a vždy by som tam pripojil nejaký anonymný odkaz alebo básničku. A potom by som dačo vymyslel :)

Ale asi som stará škola, tak moje rady ti najskôr nepomôžu