Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem a mám ju rád, ako jej to najavo dať?

Príspevok v téme: Milujem a mám ju rád, ako jej to najavo dať?
...do nej buchnutý :)

Čaute, mám 24 a do jednej holky som sa buchol, ako jej dať najavo že som do nej?
Mám sa viac okolo nej točiť? Viac s ňou komunikovať? Pomáhať jej?
Usmievať sa na ňu? Robiť narážky?
Poradťe, pomôžte lebo sa zbláznim :)
Ďakujem
Prosím príjmem akékoľvek rady od vás len niečo k tomu napíšte :)

... do nej buchnutý :)

Osvedčenáfinta to čo je za radu? :D Nehanbíš sa ty úchyl? Chceš povedať že ty tak balíš baby že im ukazuješ toho svojho?
Ostatným dikéz.

ja888

Povedala by som zebud v prvom rade sam sebou. Prirodzeny. Lebo na co sa hrat na niekoho kym nie si - a co potom?Dokedy budes hrat?
Proste sa spravaj prirodzene. Inu radu ti nedam. Ak je to vyvolena pre teba, date sa dokopy. Ak nie, nezbalis ju ani ked budes hrat svätého :) Prosim bud sam sebou. Mna keby mal niekto balit tak velmi by som chcela nech je sam sebou.

adr1a.

Spaja vas to zdruzenie, spolok. Tak ju okrem klasickeho pozdravu - oslov. Vyuzi ze mate nieco spolocne a stavaj na tom. Si tam dlhsie nez ona. Tak jej ponukni pomoc oporu podporu. Bud tam s nou. Trav tam s nou caa. A aj mimo sa bavte o tom. Vyuzi to co vas spaja a mate spolocne. Mozete o tom donekonecna kecat rozoberat to, spolu nieco v tomto urobit vyskusat

ja888

Povedala by som zebud v prvom rade sam sebou. Prirodzeny. Lebo na co sa hrat na niekoho kym nie si - a co potom?Dokedy budes hrat?
Proste sa spravaj prirodzene. Inu radu ti nedam. Ak je to vyvolena pre teba, date sa dokopy. Ak nie, nezbalis ju ani ked budes hrat svätého :) Prosim bud sam sebou. Mna keby mal niekto balit tak velmi by som chcela nech je sam sebou.

Ona je tam nováčik, chodí len necelé dva mesiace. Je nás tam cca do 50 členov a nie s každým sa poznám blízko dôverne. Sme tam mladí aj starší. S ňou som sa bližšie nrozprával ešte len si zdravíme sem tam.

Ide o členstvo v kulturnom-spoločenskom združení. Nebudem presne špecifikovať. Proste stretávame sa tam viacerí ako členovia trikrát do týždňa.

vaporwave

aké podujatie to je? na fb nie je ten event, že by si si tam mohol pozrieť akí ľudia idú a či tam náhodou nie je tiež?

najprv by si sa s ňou zoznámiť mal nejako klasicky, že ahoj a etc :):D potom by si mohol pokračovať a hovoriť niečo o tom podujatí...

.... do nej buchnutý :)

Tak prečo mi potom radíš že mám hrať zlého chlapca? Ako zlého? Čo sa tým myslí? Ako robiť si z nej srandu či urážať ju? Ako poznám zlých chalanov takí čo pijú, bijú sa, oplzlosti im vychádzajú z huby ale ja taký nesom. Tak ako mám byť teda zlý? Veď uveď príklad, nejaký vzor daj.
Je to zložité? Snáď by som to zvládol né? :)

adr1a.

Panenko skakava)) Ty mas 24r?)) To si mohol v 14r ju bit a sacat)
A ucit ta, aki su to "zli chlapci" radsej nebudem) to musis mat proste v sebe ;)