Kútik na perách

jana333

Ahojte, tak mesiac som skusala dalsie masticky na kútik ako kosmin a v lekárni mi odporučili canesten, kútik stále mám, budem musieť navštíviť lekára....ďakujem za odpovede.

liska123

rok a pol je riadne dlha doba.. ja som tiez mavala kutiky ked som bola mladsia. masticky nezaberali a potom mi doktorka vysvetlila ze mam imunitu v haji.. googlila som nieco na jej posilnenie - skusila som viac doplnkov a zlepsenie som badala az pri wobenzyme ako pise Dagmar. no a este som si vybudovala (moj frajer sa smeje ze Monkovsky syndrom:)), ze so neumytimi rukami nepridem k tvari ani na 10cm. ale ktovie ci je to aj o tom. vela stastia kazdopadne pri jeho lieceni.

ANGEL-DEMON

a základna vec hygiena... ja ked som k istým ludom chodila na návstevu tak stale som potom mala kutiky lebo som tam pila caj.. čiže asi ich umyvanie poharou nebolo ktovieaké...preto som si pohár pred pitím okraj stále utrela,...potom som uz kutiky nemala.. nepit po druhych ludoch z flase,... kamoška odo mna chcela požičať lesk na pery,... tak som jej vysvetlila že nepožičiavam take veci,.. ani špirála ani ceruzka na oči sa nepožičiava....

ANGEL-DEMON

ja som často mavala ako dieťa...znížená imunita... najlepší je tekuty puder detsky na noc si natrieť kutiky a rano su fuč a treba brat B-complex, mne to pomahalo...

DagmaraDasa

kutiky boli moja nocna mora od 14. rokov (teraz mam 32).. spoluziaci si na to zvykli po case ale ludia mi stale doslova cumeli na usta, bolo to hrozne. aj teraz sa mi raz za cas vyhodi, ale uz nie vo velkom - ako som presla od detskej doktorke k dospelackej, tak ta nariadila posilnit imunitu - investovala som do wobenzymu a odvtedy sa to omnoho zlepsilo.