Ahojte. Mám 25 rokov, priateľ 30. Chodíme spolu 4 roky, sexuálne žijeme 3 a pol roka. Ja som za ten čas si s ním nikdy neužila milovanie, je mi to príjemné, ale nemám orgazmus. Začína mi to prekážať už, som z toho frustrovaná, rozprávala som sa s ním o tom, on sa aj snaží, ale nejde to :/ On už uvažuje o zasnúbách. Viem, že by som enmaal byť povrchná, ale trápi ma to. Ostali by ste vo vzťahu, kde to po sexuálnej stránke nefunguje?
Nefunguje to?
po dvadsiatke nemas byt preco telesne nedozreta, to je co za argument paneboze. asi je mu prijemnejsie hodit to na teba nez uznat, ze potrebujes mozno viac venovania alebo casu, co ti on dat nevie.
ja mam vela kamaratiek, ktore to takto mali s prvym chlapom, az sa pomaly zmierili s tym, ze patria k zenam, ktore vyvrcholenie dosiahnut nevedia. pri dalsich partneroch zistili, ze to tak vobec nie je. nie je to chybou ani jej a ani jeho, skratka nie su v posteli kompatibilni, to je cele.
Naše milovanie bez predohry trvá cca 10 minút, ja sa dovtedy nedokážem urobiť. Orál mi nikdy nerobil, lebo sa mu to vraj protiví a prsty tiež nič moc. A mňa to už dlhšie trápilo, ale stále ma ubezpečoval, že sa to zmení, len potrebujem telesne dospieť. Bavila som sa o tom s kamarátkami a povedali mi, že oni s tým nemajú problém.
Lenže ten vzťah by neskončil kvôli nefungujúcemu sexu, ale kvôli nefungujúcej partnerke. Hovorím, že na to jej iného chlapa netreba, ale treba inú techniku.
a kde zlyhal aj ked si mu to ukazovala? nevedel sa trafit na to carovne miestecko alebo sa nestihnes uspokojit kvoli tomu ze to trva kratko? ono to znie pekne, ze nezahodit vztah kvoli nefungujucemu sexu, ale kedze z toho prameni znacna frustracia, skor ci neskor to skonci tak ako povedal mesacny princ
Tak vidíš. Musíš popracovať na tom uvoľnení, aby si si to užila a nemyslela na nič iné. Škoda zahodiť vzťah. Akurát nechápem, prečo si nezačala riešiť už dávno, hneď na začiatku, keď to nešlo. A to, čo tu bolo písané, je podľa mňa blbosť. Keď prídeš na to, ako to docieliť, tak bude všetko v poriadku.
napisviac:
Iných som nemala, tak nemám s kým porovnať. A samu seba viem urobiť, aj keď som mu to ukazovala, tak mu to veľmi nešlo. Asi sa ja neviem uvoľniť pri ňom :(
A s inými si si užila? Však ak vieš, čo ťa spraví, tak mu povedz, nech tak to robí on. Či ťa nepriťahuje? Mne to pripadá, že problém je v tebe, ale to zmena chlapa nevyrieši.
Mesačný princ
Ďakujem ti za názor. Myslíš, že by sa to dalo nejako ešte napraviť praxou?