Ahojte. Mám 25 rokov, priateľ 30. Chodíme spolu 4 roky, sexuálne žijeme 3 a pol roka. Ja som za ten čas si s ním nikdy neužila milovanie, je mi to príjemné, ale nemám orgazmus. Začína mi to prekážať už, som z toho frustrovaná, rozprávala som sa s ním o tom, on sa aj snaží, ale nejde to :/ On už uvažuje o zasnúbách. Viem, že by som enmaal byť povrchná, ale trápi ma to. Ostali by ste vo vzťahu, kde to po sexuálnej stránke nefunguje?
Nefunguje to?
Skúsim, uvidím či to pomôže, hádam sa to zlepší.
Hviezdicka. Takze. Ak ta aj robi rukou, kasli na slovne usmernovanie. Jednoducho mu chyt ruku a veď ho. Proste akoby si sa sama robila cez jeho ruku, ktoru budes mat pod tou svojou. Budes ju mat pod kontrolou ty. Hlavne nech je tam stale vlhko a nech to pekne klze)
Pises ze aj ked je tam kde ma byt tak po chvilke ide nizsie. Jednoducho ho tam nizsie nepusti. Posuvaj sa sama celym svojim telom, ved ho panvou svojimi pohybmi prip.tou rukou.
Pises ze nevie navodit to spravne tempo. To tempo predsa urcujes ty sama. On nevie co a ako prezivas, co prave citis. Hyb sa teda ty. Podla rytmu sa pekne vln, pohybuj panvou zadockom kruz bokmi. Proste ty urcujes tempo a rychlost. On sa tvojim pohybom prisposobi a pochopi co a ako podla tvojich pohybov rychlosti intenzite. Okrem pohybov usmernuj ho aj vzdychmi stonanim kvilenim, hlasnejsim dychom vzlikanim)
Dalej. Pises o tych 10min. Ak nepouzivate viagru ai povzbudzovace tak je to v poho. Tu ide o to, ze bud bude predohra ci dohra. Predohru ti uz pisala a dohra je, ze ak sa aj urobi a ty este nebudes, nech ta dorobi proste rucne ai. A este nieco. Najskor dosiahnes vlastny orgazmus v polohe na konika. Takze ked budes na nom jazdit - ty sama urcujes tempo rychlost zmenu poloh rytmus intenzitu ai ai. Takze najskor predohra a potom na nom sa uz len dokonaj dorobkaj)
Prip.do toho zapoj rozne eroticke pomocky a okrem nich este aj ine stimuly (masaz olejceky lad vosk ai)
adr1a
áno, dosť som o tom premýšľala.Tak keď ma spočiatku robí rukou pri predohre, tak ho usmerňujem, ale on nevie navodiť to správne tempo, aj keď mu poviem. Prípadne mu ukážem na ktoré miesto má pritlačiť, chvíľu tam je a potom si neuvedomí a ide nižšie a to vzrušenie opadne. Neviem ako to nemôže pochopiť.
A čo sa týka aktu, tak je to pre mňa krátko - 10minút. Asi potrebujem dlhšie, ale on viac nevydrži. Tvrdí, že už teraz to dosť oddiaľuje. Čo sa týka jeho veľkosti prirodzenia, myslím, že to je ok, síce nemám s iným porovnať. A ďalej je dosť nemotorný čo sa týka pohybov. Potom rpeberiem iniciatívu ja a on je rýchlo urobený a mne to nestačí. Neviem, asi sme si vážne nesadli v tom :(
Tak ked si toho schopna sama so sebou - mala by si to dosiahnut aj s nim.
V com teda myslis ze to je a vidis problem ty? - v dlzke casu trvania aktu, v polohach, predohre, velkosti jeho penisu, ai? Lebo si urcite nad tym uz hodne rozmyslala a hladala priciny
áno som schopná.
Si schopna sama so sebou dosiahnut orgazmus?
Dobre, vďaka. Ja to v poslednom čase dosť riešim, až mu to ide na nervy, že stále o sexe hovorím, vraj ako nymfomanka :( Potom sa mi ospravedlnil, že to tak nemyslel, ale sklamalo ma to.
V začiatku nášho sexuálneho života som to neriešila, lebo ssom nechcela byť povrchná a myslieť len na sex, aby mne bolo dobre. Ale teraz už to vnímam tak, že on si ,,berie moje telo" na sexuálne uspokojenie a ja nič nedostávam. A to ma veľmi frustruje.
Nuž, odporúčam:
1. otvorene sa porozprávať, že to takto ďalej nechceš
2. z jeho strany vyžiadaj viac pozornosti, zamerajte sa "sebecky" na iba na teba, napr. dlhšou prípravou pred samotným sexom, skúšajte nové veci, nové miesta, hľadajte, čo ti pomôže uvoľniť sa
Ja si myslím, že sa to dá celé zlepšiť, ale musíš zabudnúť na tie roky, čo to nešlo, prestať sa sústrediť na to dosiahnutie orgazmu počas toho, ale užívať si sekundu po sekunde, udávaj tempo alebo ak ťa viac vzrušuje, nechaj sa ty ovládať ním. Proste to už ty vieš najlepšie.
Hlavne to nenechávaj tak, pretože je to asi jediná prekážka, ktorá ťa donútila váhať nad zásnubami.
áno, priťahuje ma. Som vždy vzrušená, vlhká z neho. S tým problém nemám.
Telesne dospieť? Dobrá výhovorka. Tak možno je problém v tom, že sa nezaujíma o tvoje uspokojenie a psychicky ti práve to chýba k tomu, aby ste to dotiahli do konca. Nesúhlasím s ostatnými... Pýtam sa znova, priťahuje ťa ako chlap?