zistil, že sa mýlil a mal to skusiť?

Príspevok v téme: zistil, že sa mýlil a mal to skusiť?
rainbow88

mám jednoduchú otázku..zažili ste/poznáte niekoho kto zažil situáciu kedy vám muž najskôr povedal, že nechce s vami vzťah a odstupom času zistil, že mu chýbate, má vás rád a mal to skusiť? ( že ste možno bola tá "správna"?).

-a teraz v konkrétnej situácii..pred niekoľkými mesiacmi som absolvovala, pre mňa veľmi bolestivý, rozhovor s kamarátom. Po tom ako mi povedal,že ma má rád, že rád chodí so mnou na (pre neho nie moc lákavé) rôzne miesta, len aby bol pri mne a trávil so mnou svoj voľný čas..vypustil zo seba,že to ale na vzťah nevidí, že to tam z jeho strany nie je (a asi nikdy nebude..a všeobecne sa cíti na vzťah až za veľmi veľa rokov). Po týchto slovách som myslela,že sa zosypem,pretože mne sa to všetko javilo úplne naopak. V podstate som nás považovala za taký "neoficiálny" párik. Rozumeli sme si vo všetkých oblastiach aj tých intimnejších. Stále som si pokladala otázku, prečo bol teda tak dlho so mnou,keď si so mnou budúcnosť predstaviť nevie. Sme predsa dospelí ľudia, tak sa máme k sebe chovať slušne, tolerantne, férovo. Nasledujúce dni sa ku mne správal veľmi milo,stále ma niekam volal (..myslím,že mu bolo ľúto ako sa kvôli nemu trápim a nechcel prerušiť kontakt). Pre lepšie rozptýlenie som mu povedala,že potrebujem čas sa s tým vyrovnať a nechcem,aby mi písal...Teraz s odstupom času si začínam skôr myslieť,že ma mal len na sex (aj keď potom nerozumiem,prečo trávil toľko času so mnou aj mimo posteľ).

-Teraz po niekoľkých mesiacoch sa mi začal opäť ozývať, stále je veľmi milý a mám dojem, že by to chcel obnoviť. Možno je to iba nejaká nostalgia z jeho strany, ktovie. Každopádne ja som sa už cez to preniesla a neplánujem do toho padať znova. Ale zo zvedavosti...myslíte si, že takýto chlap mohol zistiť,že to bola chyba, že možno ma nakoniec mal skutočne rád, možno ľúbil, a mal to skúsiť (aj keď neviem či je to pravdepodobné v mojom prípade)? dali by ste takémuto mužovi šancu? a je vôbec možné, že si niekedy chlapi uvedomia o čo prišli alebo sa to ani nestáva?

ivobrick

Ty si spravila chybu hned na zaciatku. Dovolila si intimnosti s kamaratom. To bola chyba. Keby nie, dopadlo by to uplne inak.
Preco tolko otazok nakonci, ked si sa cez to uz preniesla?
Nepis nieco co neni pravda, tu ta aj tak nik neodhali, spekulujes, tak rovno vyklop nad cim?

anjelik *

Adria, mýliš sa, ak tvrdíš, že umelý predmet ťa uspokojí lepšie. :o) Pri milovaní dochádza k zosúzvučeniu dvoch živých bytostí, kde ak obe spája spoločný záujem o čo najkvalitnejšie uspokojenie seba a aj toho druhého, tak potom je orgazmus neporovnateľne intenzívnejší, ako keď si to robíš sama. Možno si len nenatrafila na toho správneho a tebe dostatočne otvoreného. :o)

adr1a.

Je to ako pise Ernesto. Chyba mu len sex. Mozno za ten cas nijaku inu nesplasil nenasiel a ty si istota tutovka. Keby to myslel inak a hlavne seriozne, tak by ti napisal ze ta ma rad, chybas mu ako zena clovek a navrhol by ti normalny vztah. Ospravedlnil sa. On sa v tomto nezmenil.

Zeny. Ja nechapem naco s nimi stracate a zabijate cas. Dnes su tak uzasne vybratori rozne pomocky od vymyslu sveta, gulicky vibracne nohavicky a ine vymozenosti. To vas ovela viac a vacsmi uspokoji, nez piiiip))

Ernesto

No skus to takto: ani za svet ho nepusti medzi nohy a nedovol ani ine postelne harasenie a uvidis jak rychlo mu zase prestanes chybat :-) Resp zacne s tebou len kvoli tomu chodit ... co ta mozno bude v konecnom dosledku boliet omnoho viac, ked sa na teba vyprdne po x mesiacoch

kafe

dievča, dievča! Už raz si si naivne niečo domýšľala a nedopadlo to dobre. A zase si niečo domýšľaš?? Chlapec vie, že si z neho namäko a ako príjemne strávený čas, či sex s tebou je PRE NEHO celkom fajn. Ale to je tak všetko.
Bože, to ti fakt stačí aby bol niekto milý a bavil sa s tebou a ty už rozmýšľaš, že chce vzťah?? Nepredbiehaj to, stanov si hranice - nedovoľ mu dostať sa do nohavičiek, bav sa tiež, ak to dokážeš a uvidíš. Ale ja o tom dosť silno pochybujem. Podľa mňa ťa na vzťah nechce. Len ťa chce využiť, lebo vie, že si mäkká.

Messje

Je to mozne
Ty si sa zial rychlo odlubila a on zalubil
Proste mu chybas.
Len treba dat pozor ako mu chybas.Ci len tie rozhovory a cas s tebou straveny,alebo ty ako clovek.