Neznášam leto teplo a ani nič podobné

Príspevok v téme: Neznášam leto teplo a ani nič podobné
carrie777

Ahojte. Chcela by som sa s vami podeliť s mojim celkom divnym problémom. Ja jednoducho neznášam leto. Ja viem,že v živote su odosť horšie veci,som si toho vedomá. Ale mňa to stráštne ubíja. Keď sa ráno zobudím a vidim slnko začne ma straštne boleť hlava. A už viem ,že to bude ešte horšie. Cítim ako by zo mňa slnko vysávalo všetku energiu. Cely deň som potom taka sklesla a čakam kým už slnko zapadne. Nemam rada teplo polonahych upotených ľudí. A fakt nechápem ako niekto može mať rad ,keď je 37stupňov. A v noci to je este horšie. Naozaj neviem čo už robiť. Keď je zima myslim obdobie ďažďov silny vietor a tak akoby som znova "ožila" som plná energie. A zrazu Kuk slnko a cítim sa hrozne. Ma niekto podobný problém?:(

meteomaniak.

Prezyvka555- začiatkom apríla boli letné teploty. Maximum počas vlny tepla bolo 27,5 °C. Teplota nad 25 stupňov bola aj na Orave. Ale teploty nad 20 °C boli na Slovensku prekračované aj dnes. Samozrejme, dnes a včera boli 20-tky skôr v najteplejších oblastiach našej krajiny.

Inak, ani ja vysoké teploty moc nemusím. Za cenú búrok však pretrpím aj teploty nad 35 °C...

Prezyvka055

Existuje taka skrinka, vola sa ze klimatizacia. Udrziava prijemnu teplotu v miestnostiach. Myslim si vsak ze tohto roku este nebolo viac ako 20C tak to netrebalo nejako riesit.

shi.no.numa

Ahoj. Ja som mala ten isty problem, ked som este byvala na Slovensku. Vonku bolo 35 stupnov, ani som nevytiahla paty z domu, pokial uz nebola tma. Hoci aj ked sa zotmelo, tak bolo nechutne teplo a dusno. Slovensko nema ani more a v lete sa tam tazko dycha (ziaden prijemny chladiaci morsky vzduch). Po ukonceni strednej skoly som sa prestahovala do UK. Pocasie v lete tu nie je zle, tak okolo 15 az 20 stupnov s pravidelnymi zrazkami. Som spokojna, az pokial nedojde na zimu. Takmer ziaden sneh. Preto chodim na Slovensko len v zime. Urcite sa odstahuj niekam na sever, kde sa budes citit prijemne aj v lete. Good luck! :-)

xa14

A ja zase neznasam zimu, posledne mesiace boli pre mna hroza a nikomu to nevesiam na nos a uz vobec som o tom nemala potrebu zakladat temu na fore a stazovat sa. Zmier sa s tym, leto pride ci chces alebo nie. Alebo sa odstahuj niekam na sever. Problem solved

Moireal

To leto este ani poriadne nezacalo a uz tu zas niekto frfle. Ja sice tiez moc dobre nezvladam ked je 37 ale aspon tych 20 keby bolo cely zivot. Ja pod 20 mrznem, tak budte radi, ze sa potite a je vam teplo. Mrznut ako ja by ste nechceli.
Btw., vraj na Equadore je cely rok stale 24 stupnov. To musi byt fajn. :)