Ahojte. Chcela by som sa s vami podeliť s mojim celkom divnym problémom. Ja jednoducho neznášam leto. Ja viem,že v živote su odosť horšie veci,som si toho vedomá. Ale mňa to stráštne ubíja. Keď sa ráno zobudím a vidim slnko začne ma straštne boleť hlava. A už viem ,že to bude ešte horšie. Cítim ako by zo mňa slnko vysávalo všetku energiu. Cely deň som potom taka sklesla a čakam kým už slnko zapadne. Nemam rada teplo polonahych upotených ľudí. A fakt nechápem ako niekto može mať rad ,keď je 37stupňov. A v noci to je este horšie. Naozaj neviem čo už robiť. Keď je zima myslim obdobie ďažďov silny vietor a tak akoby som znova "ožila" som plná energie. A zrazu Kuk slnko a cítim sa hrozne. Ma niekto podobný problém?:(
Neznášam leto teplo a ani nič podobné
Oprava: Prezývka055, nie Prezývka555. Ospravedlňujem sa.
Prezyvka555- začiatkom apríla boli letné teploty. Maximum počas vlny tepla bolo 27,5 °C. Teplota nad 25 stupňov bola aj na Orave. Ale teploty nad 20 °C boli na Slovensku prekračované aj dnes. Samozrejme, dnes a včera boli 20-tky skôr v najteplejších oblastiach našej krajiny.
Inak, ani ja vysoké teploty moc nemusím. Za cenú búrok však pretrpím aj teploty nad 35 °C...
Existuje taka skrinka, vola sa ze klimatizacia. Udrziava prijemnu teplotu v miestnostiach. Myslim si vsak ze tohto roku este nebolo viac ako 20C tak to netrebalo nejako riesit.
moja rec neznasam leto a celkove slnko tie svetle dni.slnko mi vadi este aj v zime.
Ahoj. Ja som mala ten isty problem, ked som este byvala na Slovensku. Vonku bolo 35 stupnov, ani som nevytiahla paty z domu, pokial uz nebola tma. Hoci aj ked sa zotmelo, tak bolo nechutne teplo a dusno. Slovensko nema ani more a v lete sa tam tazko dycha (ziaden prijemny chladiaci morsky vzduch). Po ukonceni strednej skoly som sa prestahovala do UK. Pocasie v lete tu nie je zle, tak okolo 15 az 20 stupnov s pravidelnymi zrazkami. Som spokojna, az pokial nedojde na zimu. Takmer ziaden sneh. Preto chodim na Slovensko len v zime. Urcite sa odstahuj niekam na sever, kde sa budes citit prijemne aj v lete. Good luck! :-)
a teraz ako čo máme zariadiť aby nebolo leto či slnko?
sa preber alebo sa schovaj do nejakej nory
Ja888
Nie,ale kustik.Okolo 20km odtial..
A ja zase neznasam zimu, posledne mesiace boli pre mna hroza a nikomu to nevesiam na nos a uz vobec som o tom nemala potrebu zakladat temu na fore a stazovat sa. Zmier sa s tym, leto pride ci chces alebo nie. Alebo sa odstahuj niekam na sever. Problem solved
To leto este ani poriadne nezacalo a uz tu zas niekto frfle. Ja sice tiez moc dobre nezvladam ked je 37 ale aspon tych 20 keby bolo cely zivot. Ja pod 20 mrznem, tak budte radi, ze sa potite a je vam teplo. Mrznut ako ja by ste nechceli.
Btw., vraj na Equadore je cely rok stale 24 stupnov. To musi byt fajn. :)
ElsaS
Súhlasim sama si myslim že keby bola stále zima tak by mi to slnko aj chybalo,:)