Ahojte. Chcela by som sa s vami podeliť s mojim celkom divnym problémom. Ja jednoducho neznášam leto. Ja viem,že v živote su odosť horšie veci,som si toho vedomá. Ale mňa to stráštne ubíja. Keď sa ráno zobudím a vidim slnko začne ma straštne boleť hlava. A už viem ,že to bude ešte horšie. Cítim ako by zo mňa slnko vysávalo všetku energiu. Cely deň som potom taka sklesla a čakam kým už slnko zapadne. Nemam rada teplo polonahych upotených ľudí. A fakt nechápem ako niekto može mať rad ,keď je 37stupňov. A v noci to je este horšie. Naozaj neviem čo už robiť. Keď je zima myslim obdobie ďažďov silny vietor a tak akoby som znova "ožila" som plná energie. A zrazu Kuk slnko a cítim sa hrozne. Ma niekto podobný problém?:(
Neznášam leto teplo a ani nič podobné
Dakujem vám naozaj:) za odpovede. Kežby to bolo take ľahke hneď idem na sibir hah:) no už teraz tu je min 20 stupňov musim to nejako zvladnut
Messje :)
Jasne, ale fakt som citala zeBrusel je najuprsanejsie mesto.
Dnes bolo sice slnko ale ten polarny vietor, no brrr. Ale slnku sa vzdy potesim. Boli sme v lese :) trhala som zihlavu na smoothie :) takzesom spokojna.
Ty si tiez v Bruseli?
Messje :)
Jasne, ale fakt som citala zeBrusel je najuprsanejsie mesto.
Dnes bolo sice slnko ale ten polarny vietor, no brrr. Ale slnku sa vzdy potesim. Boli sme v lese :) trhala som zihlavu na smoothie :) takzesom spokojna.
Ty si tiez v Bruseli?
Ja888
Ty si este nebola v Irsku a Skotsku. :-D
V Belgicku mame len o par stupnov menej ako na SVK a niekedy naopak.Nebolo dnes krasne?
na co sa trapit. je tolko krajin kde slnko pomaly ani nevykukne. odporucam ti holandsko-krasna krajina a slnka minimum :)
Hehe prid zit do belgicka, je to vraj nauprsanejsia krajina europy,slnko malokedy, leto tu neexistuje. A vdaka tomu zemam z toho niekedy riadne depky, tuzim po slnecnej krajine i ked na Svk sa nevratim /aspon dufam/ nikdy a ked som v lete na Svk tak si vychutnavam tie 40tky. Milujem ich. Je to pre mna vzacne a o to viac to milujem. V lete ideme na mesiac do Spanielska tak sa tesiiiiim.
No nepomohla som :)
Ahoj, aj ja som to tak mala, nie si sama :) Vždy keď pršalo alebo bolo zamračené, všetci mali pochmúrnu náladu, hundrali, ale ja som sa cítila fantasticky :D Ale ako náhle prišlo 20 a viac stupňov všetci sa tešili, že aký pekný deň a bla, bla, bla... a mne to vôbec nevyhovovalo, jednoducho spotený ľudia, všade kam sa postavíš/posadíš ti svieti slnko do očí, je ti teplo ešte aj v tričku :/ Ale potom som sa prešťahovala do Švédska a tam sú aj také dni v Zime, že tam slnko svieti 1 hodinu denne, takže som si slnko začala viac vážiť :D Každopádne držím ti palce, pretože hlásia oteplenia na Svk
Ani ja nenavidim leto a hlavne ked sa opalim. Aneb sa odstahuj na Aljasku je tam pekne :D
tak sa prestahuj na severny pol budes mat zimu :)
budeš sa musieť zmieriť s tým, že obdobie leto zima sa proste nikdy nezmení..