Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

lolinka

Baby, sú zemiaky dobré na chudnutie či nie? Vylúčila som úplne pečivo, miesto toho jem na raňajky ovsené vločky, dávam si k tomu kokos, slnečnicové semená, sójové mlieko. Nejem skoro vôbec ryžu ani cestoviny, miesto toho vždy zemiaky, vraj majú z týchto troch najmenej kalórií. Sladkostiam sa snažím vyhýbať. Schudla som nejak 2,5 kila za 3 mesiace čo mi príde málo. Už teraz sa dosť obmedzujem a moc nechudnem, už neviem čo ešte robiť. Viem, že dukanova diéta zakazuje zemiaky, ale má veľa červeného mäsa čo ja jesť nemôžem, lebo keď ho jem veľa, je mi z toho zle. To radšej tú zeleninu.

Miro123

Hlavne pocitaj kalorie a dodrzuj stanoveny limit pre tvoj vek. Zisti si o tom viac a kup si kuch.vahy na presne vazenie porcii. Odhad naoko nestaci.

Jest mozes uplne vsetko, nemusis sportovat. Stacia prechadzky od 10 km denne, to mas na 2 hodiny.

Petra 444

mala_sovicka tak čo by si mi odporučila ty??? Ja tiež nechcem nejake drastické diéty a podobne ale ako inak mám schudnúť ????

carrie777

Ahoj som na tom tak isto. Neviem či si už počula o Dukanovej diete(?). Poznam veľa ľudí ktori ju "mali" chudne sa okolo 1 kg za deň. Samozrejme to znie nerealne. Kedže bežnou dietou schudne človek tak 5 kg za mesiac. Ja osobne neviem veľa o dukanovej diete iba som počula ,že je účinna . A že niekomu vyhovuje niekomu nie. Samozrejme nemusiš za každu cenu hľadať dietu. Stačí trocha viacej pohybu vymedziť sladké slane masne a sladke pitie a podobne. Jesť zeleninu a ovocie. A jedla v menších porciach. A určite schudneš:) držím palce!