Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chcela by som schudnúť, zhodiť najmä z brucha a bokov, ale i tak celkovo, aby moja váha šla nižšie. Ale neviem ako nato, a bola by som veľmi rada, keby ste mi poradili a ak máte skúsenosti tak je to ešte lepšie. Prosím .
Ako schudnúť
Baby, sú zemiaky dobré na chudnutie či nie? Vylúčila som úplne pečivo, miesto toho jem na raňajky ovsené vločky, dávam si k tomu kokos, slnečnicové semená, sójové mlieko. Nejem skoro vôbec ryžu ani cestoviny, miesto toho vždy zemiaky, vraj majú z týchto troch najmenej kalórií. Sladkostiam sa snažím vyhýbať. Schudla som nejak 2,5 kila za 3 mesiace čo mi príde málo. Už teraz sa dosť obmedzujem a moc nechudnem, už neviem čo ešte robiť. Viem, že dukanova diéta zakazuje zemiaky, ale má veľa červeného mäsa čo ja jesť nemôžem, lebo keď ho jem veľa, je mi z toho zle. To radšej tú zeleninu.
Hlavne pocitaj kalorie a dodrzuj stanoveny limit pre tvoj vek. Zisti si o tom viac a kup si kuch.vahy na presne vazenie porcii. Odhad naoko nestaci.
Jest mozes uplne vsetko, nemusis sportovat. Stacia prechadzky od 10 km denne, to mas na 2 hodiny.
mala_sovicka tak čo by si mi odporučila ty??? Ja tiež nechcem nejake drastické diéty a podobne ale ako inak mám schudnúť ????
hlavne prosím ťa sa nedaj nahovoriť na diéty!
Ahoj som na tom tak isto. Neviem či si už počula o Dukanovej diete(?). Poznam veľa ľudí ktori ju "mali" chudne sa okolo 1 kg za deň. Samozrejme to znie nerealne. Kedže bežnou dietou schudne človek tak 5 kg za mesiac. Ja osobne neviem veľa o dukanovej diete iba som počula ,že je účinna . A že niekomu vyhovuje niekomu nie. Samozrejme nemusiš za každu cenu hľadať dietu. Stačí trocha viacej pohybu vymedziť sladké slane masne a sladke pitie a podobne. Jesť zeleninu a ovocie. A jedla v menších porciach. A určite schudneš:) držím palce!