Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť

senay

ono, je dôležité koľko chceš schudnúť. ja napríklad teraz som na ketodiéte - tú ale odporúčajú ak chceš zhodiť viac. ale už sú viditeľné výsledky, kilá idú dolu aj na bruchu a stehnách vidím, že je to oveľa lepšie. :)

lolinka

Tak sa mi podarilo dať zase kilo dole, ide to pomaly ale hlavne že to ide. Mám teraz 67 kg a aspoň na tých 65 to chcem dať. Predtým som toľko mala ale na Vianoce som sa prežierala, pribrala som na 70, v januári som mala už dokonca 71, no hrúza. Už som sa nezmestila do väčšiny riflí. Vzdala som sa takmer úplne sladkostí, teraz si miesto toho dávam čerstvé ovocie. Tiež som vylúčila úplne pečivo, napriek tomu, že vždy som jedla len celozrnné ale jedla som ho veľa, na raňajky i na večeru. Na raňajky si dávam teraz ovsené vločky, obedujem normálne a na večeru som si začala dávať cottage cheese. Len tak, bez ničoho keďže pečivo som úplne vylúčila.

EMA737

Skús nejaké zahrievacie cvicenia na svaly a vynechat sladkosti a pečivo :) v stave núdze ak chceš viac ako 10 kil tak by som skusial ketonovu dietu da sa na nej vydržať a nezošalieš :))

Petra 444

Ja mám výšku 171 cm a vážim 65 kg.... Ja niesom nejak extra tučná, všetci mi hovoria, že mám dobrú postavu ale ja keď s ňou nie som spokojná tak nikoho milé slová ma nepotešia len rady ...

lolinka

Ja pijem tiež dosť čajov, samozrejme nesladených, to robím už roky. Každý deň si dám jeden zelený a potom ešte 1-3 bylinkových, tie bylinkové striedam, mätový, žihľavový, púpavový, a iné. Alebo niekedy si dám aj ovocný, ale väčšinou bylinkové. Na raňajky si dávam ovsené vločky, obed normálny, väčšinou kuracie so zemiakmi, na večeru si dám väčšinou zvyšky z obeda alebo len čisté zemiaky bez ničoho. Občas sa mi podarí aj nevečerať, ale väčšinou si niečo dám. Mám 68 kg na 175 výšku, chcela by som to dať min. na 65 kg, ideálne by bolo samozrejme 60 kg, ale to už neviem jak docieliť a pritom neustále nehladovať. Keď som bola mladšia, tak som mohla jesť čo som chcela, jedla som kopu sladkostí a nepribrala som ani deko, mala som 58 kg. To bolo tak do 25-teho roku, potom som začala priberať.

pomocnica

Petra 444- ide o to koľko máš výšku, váhu?
Z bokov a brucha určite len lokálne neschudneš, lebo sa chudne z celého tela!
Začni sa zdravšie stravovať, chodiť na prechádzky, ale ak to už robíš, tak začni napr. behať, alebo iný šport, lebo keby si bola obézna tak beh určite zo začiatku nie! Ani ak by si mala problémy s kĺbmi, tak tiež nie. Niečo iné, plávanie, tenis, proste aktivita.
Do obchodu choď najedená, kúpiš iba to čo potrebuješ, jedz pred jedlom zeleninu.
Sladké úplne vylúč, pi zdravé nápoje s čo najmenším obsahom cukru, alebo najlepšie vôbec sladké nápoje!
Zelený čaj sa tiež odporúča, ale nie každému chutí..
Ja ti odporúčam z ovocia jesť hlavne grep, pomelo, jahody, pomaranče... Snaž sa vylúčiť banány a veľa jabĺk... je v nich veľa cukru.
Ak máš doma nejaké zásoby sladkého a sladkého, tak ich vyhoď, alebo daruj. :)
DRŽÍM PRSTY!

Gima

Musíte hlavne zavlažovať organizmus čajmi. Ja teraz pijem Metový čaj s vitacitom. Stravujem sa normálne a pohybu mam minimum. A chudnem.
hlavne nestresujem.

0vecka

lolinka pozri si kaloricke tabulky.... pre mna napr sa jedna o dietne jedlo ale mozno pre teba je to moc kaloricke... to je podobne kao zdrava strava pre niekoho je je jablkovy dzus zdravy a niekto ti povie ze nezdravy lebo obsahuje vela cukru... zalezi aky mas ciel a ake standarty...