Dobrý deň,
chcem sa opýtať od 1.4. - 5.4. som užívala antibiotika ciprofloxacin na zápal močového mechúra. V tom čase asi 1/2 dni pred skončením antibiotík sme mali nechránený pohlavný styk s manželom. Dnes som v 5 tt. Chcem sa opýtať či užívanie antibiotík v takomto skorom štádiu môže mať negatívny vplyv na dieťatko. Rovnako som 11.4. absolvovala RTG zuba (mala som na sebe ochrannú plachtu) nakoľko som ešte nevedela o tehotenstvo. Môže to uškodiť?
Vopred ďakujem za Vašu odpoveď.
Tehotenstvo, ciproflaxacin a RTG
Myslim ze tam uslo o ti zekazda zena ci bola alebo nebola na rtg moze v prvom trimestripotratit a ked to rtg zvysuje sancu len o 1% tak som clekom pokojna a ja nepotratim ved dietatko chceme takze aj horsie veci sa stavaju niektore zeny lietaju piju fajcia aj tabletky beru tak snad to bude v poriadku ;)
Potratom ukludnit? Ha ha ha
Dakujem vam za odpovede myslim ze to bude v poriadku ved pozitivne myslenie je najdolezitejsie ;) tak drzte palce ;)
Joleen snazim sa ju ukludnit...
Ovecka prestaň prosim ta stym potratom ok?
JnaCur to nemozeme vediet ale tak odhadom si tam mala menej ziarenia ako kebyze letis lietadlom... imho normalne mas po zahniezdeni asi 30% sanu na potrat .. mozno s tym RTG mas 31... bola si na ultrazvuku??
Janka nerob si starosti
JanaaaaaaCur jj tak to priblizne je samozrejme to neni pismo svete ale jj... takze ono si az take starosti nemesis robit.. inak chod na ultrazvuk tak v 8. tyzdni a ak tam bude srdecna aktivita tak je to ok...
Ovecka Gratulujem teraz si to poriadne posral najprv si 3x Dobre rozmysli co sem napíšeš a potom reaguj ked nemas sajnu o veci tak nepis
Jana a ty si nerob statosti vsetko bude ok