Ako si vybudovat pekny vztah?

Kýčera

Miško, nemáš začo. Veď to nerobím grátis! Sľúbil si mi predsa dobrú kávu, či ?! A tak Ti tu ešte dačo pridám. Vieš, ani ten diamantový prsteň nie ja na zahodenie! Nemusí byť nutne solitér. Tento symbol večnosti môže byť aj brúsený. Ak ho budeš raz kupovať, tak dávaj pozor na 4 C : Carat - váha, Clarity - čistota, Colour - farba, Cut - brus. Pri výbere partnerky, pridaj ešte nejaké céčka navyše... Vyhrabala som pre Teba "Dvanásť zvykov, kt. dodržujú šťastné dvojice" :
1. dotýkajú sa,
2. majú priateľov,
3. chvália jeden druhého,
4. hádajú sa, ale hnev im málokedy vydrží do druhého dňa,
5. robia niektoré veci spoločne,
6. dodržujú vlastné rituály,
7. sú v kontakte, aj keď sú každý inde,
8. majú svoje koníčky,
9. dôverujú si,
10. chápu, že v niektorých veciach sa nezhodnú,
11. nezhadzujú sa pred ľuďmi,
12. sú vďační voči sebe a osudu.

Miško, do toho kotlíka ingrediencií pridaj ešte trošku korenia vo forme humoru!

Kýčera

Miško, chce to veľa, veľa lásky a starostlivosti o vzťah. Obojstrannej. Vernosť, dôveru, pochopenie, kompromisy, spoľahlivosť, toleranciu, komunikáciu, riešenie problémov hneď a zaraz, trpezlivosť, plnenie sľubov, čas... Vždy si nájsť aspoň pár chvíľ na partnera. Tým vyjadríš viac ako to za Teba spraví diamantový prsteň... Prídu aj ťažké chvíle, kt. váš vzťah a charakter preverí. Nesmiete sa tomu poddať, musíte odolať. A budú aj hádky. Tie by ste mali urovnať predtým, ako zaspíte. Môže sa totiž stať, že jeden z vás sa už ráno nemusí zobudiť... Ak budeš milovať a budeš milovaný, tak sa Ti vzťah vydarí. A nepotrebuješ žiadnu motivačnú knižku. Čo potrebuješ, je aj pár mužských pohľadov. Dúfam, že sa tu dáki dobrovoľníci nájdu... Zatiaľ Ti posielam toto a prajem, aby i aj Ty raz s tou svojou "báječnou ženskou" mohol sedieť len tak a popíjať to slávne Chateauneuf - du - Pape :

www.youtube.com

Kýčera

Miško, rada Ťa opäť vidím! Posúvam Tvoju tému dopredu, aby si Ťa kolegovia všimli. Zajtra sa aj ja pripojím.

0vecka

michal555 v tvojom pripade to asi nebude take lahke ked mas taketo nazori....ono nieje Pravda ze pred 100 rokmi sa ludia spoznali dali sa dokopy a na 100% aj ozenili mali deti atd...takze to co tu povazujes za vystrelky dnesnej doby su uplne normalne vztahove vzorce ktore vyplyvaju len z toho ze ludia maju slobodnu volu sa rozhodnut s kym chcu byt... ak sa ti to nepaci chod do nejakej silno moslimskej krajiny a kup si zenu ... ten vtah ti vydrzi na veky...

alebo inymi slovami to ze sa ludia rozidu este neznamena ze niekto z nich niekde spravil chybu len sa rozhodli alebo jeden z nich rozhodol ze to radsej skusi s niekym inym... alebo kto neriskuje nevyhra