Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strpnutie prstov na rukach nasledne krce do ruk

Príspevok v téme: Strpnutie prstov na rukach nasledne krce do ruk
Bebka89

Ahojte,dnes sa mi stalo ze mi zacali trpnut ruky(od zapastia po konce prstov) nasledne cca po 5-8 minutach sa dostavila krc do prstov,nemohla som nimi pohnut ani o kusok,zily na ruke mi navreli. Prsty hocijak pokrutene. (trvalo to cca 15minut nez sa mi vratili do povodneho stavu) Nemate s tym niekto skusenost? Samozrejme lekarke pojdem,len nez mi spravia vysetrenia a pod.rada by som vedela zatial o tom nieco. Vopred dakujem za odopovede :)

Bebka89

Dakujem est eraz ze ste is nasli cas a napisali mi sem :) bola som u obvodnej a ta ma poslala na neuro, tak uvidim čo z toho bude nakoniec ... :)

Messje

To trpnutie moze byt od chrbtice.
A tie krce je znak ze ti nieco chyba.Skus magnézium a ak neprestane treba za lekarom.
Reuma to nebude.Ta vykruca prsty uz ked je v pokrocilom stadiu a tak,ze ich uz nevystries.
Tebe ich vykrutilo z toho krca.Preto magnezium.

Jaja15

Bebka, určite čo najskôr lekár....vyskúšaj magnézium ak nepomôže za -2 -3 dni určite lekár....tŕpnutie prstov a kŕče do rúk môžu byť príznakom nedostatku mg, môže to byť z chrbtice, prípadne pricviknutý nerv...ale ostatné príznaky čo si popísala a ak by to spolu súviselo , tak to môže byť aj niečo oveľa oveľa vážnejšieho, hlavne ak by si velmi schudla a bola stále unavená....ale zbytočne sa neľakaj, môže to byť rovnako aj taká maličkosť ako nedostatok mg...