Ahojte,dnes sa mi stalo ze mi zacali trpnut ruky(od zapastia po konce prstov) nasledne cca po 5-8 minutach sa dostavila krc do prstov,nemohla som nimi pohnut ani o kusok,zily na ruke mi navreli. Prsty hocijak pokrutene. (trvalo to cca 15minut nez sa mi vratili do povodneho stavu) Nemate s tym niekto skusenost? Samozrejme lekarke pojdem,len nez mi spravia vysetrenia a pod.rada by som vedela zatial o tom nieco. Vopred dakujem za odopovede :)
Strpnutie prstov na rukach nasledne krce do ruk
urcite treba ist na neuro
Máš tu tip od Neviem, kt. však vie! Súhlasím s jej názorom, že sa jedná najskôr o tetániu. Čaká Ťa vyšetrenie na neurológii. Môže Ti to spôsobovať dočasný nedostatok minerálov - Ca, Mg,... alebo vyvoláva iné ochorenie. Kúp si šumivý vápnik, horčík a striedaj ich.
100% tetania
Dakujem za radu Mesacny princ :)
A este som zabudla napisat ze posledne cca 2 mesiace sa mi tazsie dycha ale len obcas, skoro kazdy den bolest hlavy plus pichanie pri srdci aj na plucach.
A este som zabudla napisat ze posledne cca 2 mesiace sa mi tazsie dycha ale len obcas, skoro kazdy den bolest hlavy plus pichanie pri srdci aj na plucach.