Predam hak mercilon cele nepouzite 3 mesacne balenie kupila som za 24, predam za 19. Dovod vysadenia je ze mi nesadla. V pripade zaujmu piste janula2810@gmail.com
Predam antikoncepciu
Predám antikoncepciu na 4 mesiace Levonille 0,10/0,002
Kontakt metamichaela@gmail.com
Ahoj! Pre účely, ktoré popisuješ, používam Yasmin, ktorý mi skvele vyhovuje. Je to spoľahlivá voľba, ktorá mi poskytuje potrebnú stabilitu a ochranu bez nežiaducich účinkov, s ktorými som sa stretla pri iných tabletkách. Yasmin mi vyhovuje nielen z hľadiska účinnosti, ale aj pohodlia v každodennom živote.
Je pre mňa veľmi dôležité, aby som mala vždy k dispozícii kvalitné tablety, a preto ich kupujem iba v overenej lekárni, kde mám istotu vysokej kvality a spoľahlivosti. Ak by si chcela vyskúšať Yasmin a zabezpečiť si, že dostaneš originálny a bezpečný produkt, odporúčam túto stránku, ktorá mi poskytuje skvelú službu: surl.li
Mój inzerát na antikoncepciu droveris už nieje aktuálny, ale žiaľ nejde vymazať. Ďakujem.
Ahojte, predám antikoncepciu Mercilon - 3 mesačné balenie, z jedného blistra sú užité 3 tablety. Mne táto antikoncepcia nesadla a preto by som ju rada posunula. Vyšla ma 28€, posuniem trebárs za 20€. Expirácia je do októbra 2025. Viem poslať poštou, prípadne osobný odber v BA.
Dobrý den ma niekto na predaj na 1 mesiac antikoncepciu karhleight dakujem
Predám antikoncepciu drovelis na 5 mesiacov, cena 30€.
Jedno balenie na 3 mesiace neotvorene, z druhého jedna tablička minutá, ostali 2.
Pre viac info poprosím mail na : 2veronika.kralova@gmail.com
Dobrý deň, predám antikoncepciu Teyla, celé balenie 3 krúžkov, úplne nové, spotreba 9/24, cena 25€
katarinakubackova1@gmail.com
Predam 8 blistrov antikoncepcie Belara... Cena 60eur
Expiracie su od 02/2024
Trnava, Galanta a okolie aj doveziem
Predám antikoncepciu YAZ, dva celé blistre, cena 20€.
Mam na predaj hak qlaira 2 blistre, 1ks za 10eur. Exp. 11.2026
Piste na anyfranko@azet.sk