PRVY SEX - HROZNÁ BOLESŤ

Príspevok v téme: PRVY SEX - HROZNÁ BOLESŤ
lilly

Neuveríte, ale mám 27 rokov a mala som kopu frajerov, no so žiadnom som sa nevyspala, lebo som chcela až s tým, ktorý bude potencionálne otec mojich detí. S tým chodím dva a pol roka a včera došlo konečne k prvému styku. LENŽE... Bolo to hrozné, strašne to bolelo, skoro nič sa neudialo, ja som skoro jačala od bolesti a mysleli sme si, že nič, ale potom som išla na záchod a kopu krvi, takže k tomu zrejme došlo. A bolo to fakt hrozné a fakt to bolelo. A teraz sa bojím mať ďalší sex, že to bude rovnako hrozné a že to zase nepôjde. Zažili ste to? Poraďte prosím

misinka

no lilly ja ti poviem ze pri prvom sexe je to normalne ze krvacas.ja som tiez krvacala.ak ches mat sex pri torom nebudes citit bolest nemozes mysliet na to ze to bude bolet chapes.musi to byt nezne aj ja som sa bala druheho sexu ze to bude bolet ale snazila som sa mysliet na nieco prijemne a islo to.LEN TO SKUS!!!!

nyana

povies mu aky mas vlastne problem,len sa nesmies hanbit.mozem ti zarucit ze oni pocuvaju od zien rozne problemy,o akych nemame ani tusenie.musis mysliet na to ze ide o tvoje zdravie a o teba a oni su jedini ktori ti mozu pomoct.to krvacanie moze byt sposobene aj tou antikoncepciou.nezalezi na tom ci ju beries mesiac alebo rok,kedykolvek sa moze cokolvek nezvycajne objavit.su to predsa hormony a isty zasah do organizmu.len sa netreba bat a treba ist k lekarovi.nieco tam proste nie je v poriadku,nie je to normalny fyziologicky jav,ani to krvacanie anit tie bolesti pocas pohlavneho styku.

lilly

No menštruáciu mám mať v sobotu, ale toto vyzeralo ako keĎ ti kvapká krv z nosa. Ono to nebolo zas nejaká veľká strata krvi, len proste ma to vyplašilo, že prečo mi ide krv. Fakt myslíš, že mám ísť lekárovi a čo mu akože poviem? Dokelu. Takže nie je to normálne, hm

nyana

lilly nemozes sa porovnavat a ukludnovat s inymi skusenostami inych dievcat.kazda sme ina,kazde telo je ine.najprv som si myslela ze to moze byt skor psychika,ale teraz si myslim,na zaklade toho krvacania,ze nejde o psychicky problem a s tymto by si mala zajst ku gynekologovi,ak samozrejme nejde o menstruaciu.budes kludnejsia.a nezabudajme aj na to ze existuju gynekologovia-sexuologovia,resp.cisto sexuologovia,ku ktorym chodi obrovske mmnozstvo ludi.

nyana

lilly tak v takom pripade ti mozem poradit akurat cim skor vysetrenie u gynekologa.nadmerna strata krvi z tela je neprirodzena.a mozem sa este opytat kedy si mala naposledny menstruaciu?a beries antikoncepciu?

lilly

Baby prosím vás poraďte mi. Práve som bola na záchode a hovorím si, že si tam skúsim strčiť prst, že či som aj normálne tak stiahnutá a začala zo mňa tiecť krv. Hrozne ma to vyplašilo, vytieklo jej podľa mňa veľmi veľa. Nechápem, to je normálne či čo?

lilly

Ďakujem, že píšete. Ja som si práve vždy myslela, že ma bude hrozne baviť, ale ako vidím... no ale nechcem si to znechucovať, však on je zlatý, skúsime znovu, uvidíme...

lilly

Takže sa nemám snažiť skôr na to nemyslieť? Alkoholom to riešim určite nemôžem, lebo môj priateľ je abstinujúci alkoholik... U gynekológa som na sone bola a hovoril, že všetko ok, tak hádam v tomto to nebude... takže zo začiatku si mávala stále bolesti hej? On sa do mňa nemohol ani poriadne dostať, preto sme sa dosť čudovali tej krvi...

envy

niekedy sa panenskej blany "zbavujes" aj par dni, niektore dievcata krvacaju aj tri dni po prvom milovani..neboj, kazdy dalsi krat to bude menej a menej boliet, az to bude kraaaaaaaaaasne a milovanie budes milovat :)