Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co vlastne chce?

Príspevok v téme: Co vlastne chce?
Ala31

Ahojte baby, ale najmä muži :) rada by som počula Vas názor. Stretávam sa s jedným fajn mužom, spoznávame sa, trávime spolu pomerne dost času. Píšeme si voláme si, sme stále v kontakte. Len ja trosku neviem rozoznať o co ide... Uz je to takto dva týždne, zatial napadla ani pusa, jednoducho nic... Fakt neviem ci ide o randenie, alebo jednoducho ma vníma ako príjemnú spoločnosť... Co si o tom myslite? Hlavne muži, kedy sa odhodlate k prvému kroku ak mate o ženu záujem? Ďakujem za všetky názory

slovo_g

Ala31> :) dnesny svet je fakt blaznivy. Neber to v zlom ale len preto, ze po 2 tyzdnoch sa este o nic nepokusil, neznamena ze nema zaujem :)! Ale aj fakt nemusi mat ...
Skus si polozit otazku, ze co chces, ak hladas mozno nieco aj vaznejsie, tak si uzivaj spolocnost, smejte sa spolu na vtipoch, obcas sa nenapadne dotknite jeden druheho atd ... ber to s lahkostou.
Podla velmi velmi velmi kratkeho popisu to vyzera slubne. Myslim, ze v tomto ste vy zeny (a tu neurazam!) jednoducho super ako jemne a taktne naznacit vlastny zaujem, bez toho aby muz vedel o tom, a myslel si ze iniciativa prisla od neho :)
Tak vela stastia a neponahlaj sa, uzivaj si ....

Mesačný princ

Tak sú muži a muži. Ako kedy a záleží to aj od toho, či si s dotyčnou sadneme na prvý raz. Niekedy to všetko funguje spontánne už na prvom stretnutí a inokedy potrebuje človek čas. je to individuálne.

Ja by som to neriešil tak radikálne, nechaj tomu čas. Ak máš pocit, že si za tie dva týždne stratila s tým človekom veľa času, tak ti príde nezaujímavý a aj keby sa k niečomu odhodlal, tak to nemá z tvojej strany význam. Ak mi teda rozumieš.

Niekto je v našom živote dlho a nezanechá tam takú stopu, ako niekto, kto príde na okamih.