Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co vlastne chce?

Príspevok v téme: Co vlastne chce?
Ala31

Ahojte baby, ale najmä muži :) rada by som počula Vas názor. Stretávam sa s jedným fajn mužom, spoznávame sa, trávime spolu pomerne dost času. Píšeme si voláme si, sme stále v kontakte. Len ja trosku neviem rozoznať o co ide... Uz je to takto dva týždne, zatial napadla ani pusa, jednoducho nic... Fakt neviem ci ide o randenie, alebo jednoducho ma vníma ako príjemnú spoločnosť... Co si o tom myslite? Hlavne muži, kedy sa odhodlate k prvému kroku ak mate o ženu záujem? Ďakujem za všetky názory

adr1a.

Ja v tom problem nevidim. Uzivaj si vsetky tie krasne spolocne chvile zazitky s nim. Zrejme to mysli s tebou vazne, spoznava ta a nechce hned po tebe vystartovat. Nieco pokazit unahlit. Vsak ste spolu este v podstate kratko. Ono to pride, neboj)

Ala31

ivobrick- hahaa dobrý nápad ale nie som tak odvážna :P
je pravda ze my sa dokopy pozname 3 tyzdne a to prvy bol len taky "ahoj, cav" (chodieval do mojej prace) a z tych dvoch co sa stretavame sme ten posledny denno-denne spolu... takze mozno ma chce naozaj viac spoznat a zistit kto naozaj som :)

Adamm

zatial ta len zpoznava tak sa neponahlaj, bud rada ze nerobi na teba natlak a nechce ta hned do postele to by bol zly signal

jessi606

Niečo podobným prechádzam aj ja ..... mam to idté neviem čo chce , je velmi dobrý kamarát ale občas poflirtuje so mnou a vtedy mam chuť saq na rovinu opýtať no bojím sa občas si myslím že ma naozaj berie ako kamaratku len. neviem nechcem to cele dodrbat , a prist aj o tom kamaratstvo tak neviem co robit ....

Filip TT

Mozno si mysli, ze u teba je dvojtyzdnova znamost prilis malo na vyznania a neznosti. Ja som si to tiez tak myslel o dievcatach s ktorymi som to myslel vazne.

Ernesto

Podla mna existuju dva extremy: bud je do teba brutalne zamilovany a boji sa akejkolvek iniciativy, lebo by ho rozdrvilo, keby zlyhal ALEBO si s tebou rozumie ako so sestrou a nema zaujem.

ja osobne vzdy ked som si s nejakou holkou super super super sadol (co usudzujem z popisu), tak to bolo bud jedno alebo druhe. V prom pripade som sa doslova modlil, aby holka dala poriadne najavo, ze mam zelenu, lebo v tom stave spochybnujes aj inak celkom jasne signaly ALEBO som sa doslova modlil, aby sa nenamotala ona a nebol tomu fajn kamaratstvu koniec.

Dobra sprava pre teba: aj do kamosky, ktoru chlap berie ako sestru, sa nakoniec moze zamilovat :)

ivobrick

Ked nabuduce budete spolu, tak sa ho na konci spytaj ci na nieco nahodou nezabudol.. hadam pochopi.. a mas po probleme..
Hod daky nevinny ksichtik :D

xxx xxx xxx

Ak je iniciatívny, plánuje, chce s tebou tráviť veľa času, tak to sú veľmi dobré znaky. Možno je len hanblivý, nesmelý, nevieme. Určite je to lepšie, ako keď vzťah začína fyzickým spoznávaním.

Ala31

ďakujem za vaše názory :)
ja to praveze neberiem ako stratu casu, je mi s nim fajn, paci sa mi, mam pocit ze je to konecne muz kt vie co chce....
skor som sa preto pytala aby som nemala prehnane ocakavania a potom bola sklamana, to by som nerada...
je to takze zvlastne, aj vela so mnou planuje, ale na druhej strane neboli ziadne verbalne ci neverbalne naznaky ze by to chcel posunut dalej...
preto to nechapem, lebo ako som uz pisala, sme stale v kontakte, zaujima sa o mna, travime spolu volny cas, planujeme spolocne aktivity a je dost iniciativny