Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Záchvaty prežierania

Príspevok v téme: Záchvaty prežierania
Lussy1312

Ahojte! Prosim vas chcela by som poprosit o radu nejakych báb ktore prezivaju alebo prezili to iste. Tak aby som to nejako zhrnula , mala som tazsie obdobie (vacsina z tych ktory to citaju to poznaju,) a samozrejme som pribrala. Moja vaha bola 84 kg na 177 cm. Mala som iba 15 rokov a moja vaha uz bola taka vysoka. Bolo mi zle, bola som smutna a mala som same vycitky. Prestala som sa aj kvoli tomu venovat sportu, jednoducho som nerobila nic iba sa prezierala a sedela doma .... Tak som sa rozhodla s tym nieco spravit . O 4\5 mesiace som schudla 12 kg.... Viem pytate sa ze ako ... Ale proste bola to zmena zivotospravy a zase som sa vratila k sportu. Zacala som byt viacej sebavedomejsia a citila som sa super. No ako vsetci dobre vieme , dieta prestane po istom case fungovat. Zostala som v pomykove... Bola som vystresovana z toho ze by som mala na spat pribrat... Tak som sa teda rozhodla ze sa dam na fitness cestu... Mala som 6 krat treningy tyzdene ..... Z toho som mala 4- krat hadzanu a 2-krat fitko. Popritom som este doma zacala po veceroch posilovat. No moja vaha stupla ( nevedla som ze svaly vazia viacej ako tuk) a tak som sa zlakla... Ako vela mladych bab som spravila velku chybu a dala do googlu "ako si vyvolat anorexiu" alebo " ako sa stat bulimickou".. No a vtedy sa mi zivot zmenil od zakladu. Nebudem okolo toho vypisovat tie veci lebo som si ista ze to poznate. Bola som rada ze zase chudnem no hnevalo ze som stratila silu a v hadzanej som uz tak neprosperovala. Vsimlo si to vela ludi a zacalo sa to aj riesit. Tak som si povedala STOP A OD TERAZ STACI. Zacala som tak nejako normalne jest a ani moja vaha nejako rapidne nestupla... Lenze viete, ked idete na navstevu a tam vsetky tie dobroty a kolaciky ktore priam kricia aby ste ochutnali bola velkym lakadlom . No aj ja som nikdy neodolala. A to je ten problem. Ked raz ochutnam , neviem sa zastavit.. Zacala som to riesit tak ze som si dala jeden den v tyzdni takzvany CHEAT DAY. Pre tych ktory nevedia je to vlastne jeden den v tyzdni kedy mozete jest co chcete a kolko chcete. Najprv mi to vyhovovalo no lenze potom to bolo tak ze den po Cheat Day som cvicila ako zmyslov zbavena aby som spalila nahromadene kcal. Niekedy som cvicila aj 3 hodiny a nadruhy den ma vsetko tak bolelo ze som nemala chut ani cvicit ani nic , tak som si vzdy povedala "daj si nieco dobreho tvoje telo si zasluzi" a tak som si aj dala. No a uz asi aj viete ze som dostala zachvat prezieravosti ako kedysi... A takto sa to stavalo castejsie a castejsie ze som to takto robila aj 3 krat do tyzdna a potom nejedla a potom zase..... Niekedy som sa aj vyvracal kvoli vycitkam svedomia. Pribrala som tymto sposobom 4kg a to stale aktivne sportujem. Vzdy ked mam na nieoc chut a je napr. Sobota si automaticky poviem "je cheat day , daj si!".... Vzdy som ako v nejakej bubline ktora hned ako sa s prepacenim prezeriem praskne a zase mam vycitky.... Skorej by som bola radsej kebyze mam vyvazenu stravu , aby som opat mala silu, aby som zastavila prezieranie a tie nabrate kila schudla zdravim sposobom... Vopred dakujem za rady a ospravedlnujem sa za gramaticke chybi.

mam56

Báseň prežieranie:
-už ma chytá prežieranie, sťa by ako vydieranie.
-do hlavy už tlačím buchty, obhrýzam si pri tom nechty.
-dám si šiestu večeru, už by som chcel spať.
-nevydržím, to sa nedá, zas´ musím ísť s.ať.
-jem od rána do večera, to je vášeň, to sa nedá.
-dám si malú pilulku a už chrústam cibuľku.
-už mi zase rastú zúbky, čo čumíte ako trúbky?
-ja už pojem viac než prasa, už je zo mňa veľká masa.
-potím sa aj pri mínuse, ja fakt žeriem v jednom kuse.
-pôjdem ja na úrad práce, zamestnajú vraj aj tučné prasce.
-ja som model pre tučných, dajú nažrať, nevravím:-)
-------------------------------------
Mladík vojde do supermarketu a zbadá atraktívnu ženu, ktorá na neho máva. Ona ho pozdraví. On sa radšej držal späť, pretože si nevie vybaviť, odkiaľ ju pozná. Tak povie: ty ma poznáš? Na čo mu ona odpovie: ja si myslím, že ste otcom jedného z mojich chlapcov. Teraz v mysli začne cestovať späť k tej jedinej chvíli, kedy bol neverný svojej manželke a povie: môj Bože, ty si striptérka z párty starých mládencov, s ktorou som sa miloval na stolíku pri bazéne so všetkými mojimi priateľmi, zatiaľ čo tvoj partner ma bičoval po zadku s mokrým zelerom??? Ona sa zahľadí do jeho očí a pokojne mu povie: nie, ja som učiteľkou Vášho syna.
Chuck Norris vstriekol svoju krv raz do jašteričky, opice a žraloka. Odvtedy sú títo traja prezývaný ako Godzilla, King Kong a Čeľuste.
Pulz Chucka Norrisa je meraný na Richterovej Stupnici.
Chuck Norris, keď sa rozpráva sám so sebou, tak si Oniká.
Chuck Norris bol raz na Marse. Odvtedy z Marsu nehlásia už žiadne známky života.
Raz súťažili Chuck Norris a čas. Čas ešte stále beží.
Chuck Norris mal rolu vo Hviezdnych Silách. ON bol silou.
Chuck Norris nespí. On čaká.
Čo povie víťaz v umení karate? Ďakujem Chuckovi Norrisovi, že sa nezúčastnil.
Jety a Big Foot považujú Chucka Norrisa za mýtus.

Fanky123

Ahoj, ja len ze neviem ti asi ani poradit, len ti chcem napisat, ze prezivam presne to iste, az na to ze niesom fitness ani nic podobne, len proste vzdy som mala trocha pevnejsiu postavu a jedlo som nejak neriesila, proste mala som chut na sladkosti? rozok? v pohode som si dala napr za den rano rozok na desiatu dobosku a tak ale potom som akosik mala osobne problemy, aj zdravotne , zacala som chudnut, ved asi to poznas, vsade sa pise nejedzte sladkosti, pecivo, ryzu, zemiaky, nejedzte sacharidy lebo neviem čo, nejedzte tuky lebo neviem co, nejedzte maso lebo nevieim čo, no a tak som fungovala dddlho asi na takej strave ze ovsena kasa, ovocie, tvaroh, sem tam maso alebo ryza, ale pozor, ked som jedla ryzu alebo nejaky sacharid tak hned som utekala cvicit, ved co ak nahodou moje telo dostane sok z tych sacharidov vsakze? ..no a potom jedneho dna prisiel den, ked som uz nedokazala na takejto strave fungovat a tymto to cele zacalo a trva to dodnes, zacala som sa prezierat a kombinujem take potraviny co by som v zivote nepovedala ze budem jest, napr rozky so sunkou za tym piskoty s kyslou smotanou potom mam zas chut na nieco slane tak prečo sa nenapchat tycinkami a za tym rozkom s medom vsakze?.... no to bol len taky moj pribeh v skratke, bojujem s tym dodnes, ale vsimla som si, ako pises aj ty, ze si vravis ze si mas dat "do tela" ako myslim tym ten cheat day, moja hlava si vravi to iste, napr obedujem a ked dojem tak si vravim ved dam si este nieco male na zobnutie, no asi si vies predstavit ako to moje zobnutie vypada, presne ako pises ty, ze ked raz zacnes jest tak nevies prestat, ja som uplne neovladatelna a bojujem s tym kazdy den, pravidelne cvicim snazim sa zdravo stravovat, ale ked mam pravdu povedat, za posledneho pol roka som nezazila jeden tyzden kedy by som sa neprejedla, vzdy mi to vydrzi tri dni a potom v tom lietam zas, kolotoc prezieraciek - cvicenia - vycitiek.

..drzim palce nech sa ti podari proti tomu bojovat...

ak ti mozem poradit, u mna som si vsimla, ze ked travim cas vonku a niesom doma, tak vsetko je v pohode, ale ako nahle som sama doma, tak koniec.. myslienky na jedlo neviem ovladnut

a niie nerobim to z nudy, tento rocnik maturujem, ale akosik mi to je vsetko jedno ako to dopadne pretoze mam pocit ze moj osobny problem mi nici zivot a berie vsetku energiu k zivotu, uz som proste fegmatik a apaticka, snazim sa proti tomu bojovat (velmi neuspesne)