To najhlbšie dno ...

Príspevok v téme: To najhlbšie dno ...
IwantBeHappy

Ahojte...ani neviem prečo to sem píšem ...viem, že rada na môj problém neexistuje...ale cítim sa naozaj zúfalo..neviem ako ďalej...ale pomohlo by mi aspoň pár pozitívnych slov ....minulý rok sa u mňa prejavili veľké psychické problémy...strach z ľudí, panické úzkosti, depresie ...mám naozaj strašné problémy vychádzať aj von ..vždy trpím ..a moja mama o tom všetkom vie...lenže nemá pochopenie, nechápe to ..myslí si, že iba simulujem ..každý deň ma ničí...nadáva mi do kuriev a podobne ..a po najnovšom chce aby som odišla z domu ...ach naozaj neviem kam ísť ..kôli mojim problémov som prišla o všetkých priateľov..nemám už nikoho :( strašne sa bojím ísť niekam sama začať od začiatku ...ale asi budem musieť...čo by ste robili na mojom mieste ?

socialnafobicka1

ja som tiez chcela zit bez liekov ale bohuzial este niesom v tom stadiu ze by som bola toho schopna ... mne praveze tie lieky na upokojenie pomahaju vobec tolko neriesim nestresujem nenervujem ako za normalnych okolnosti :) sice by som aj ja chcela byt bez toho ale zatial to nebudem riskovat

IwantBeHappy

socialnafobicka1 - no zatial som bola iba u psychiatričky, ale tá nič nerieši iba dá lieky a čau ..brala som antidepresíva ale vôbec mi to nepomáhalo priam ešte o 100krat horšie ..a neurol ten si občas dám keď ma čaká niečo velmi dôležité..ale tak sa nedá žiť stále a je to návykové ...chcem byť bez všetkého ...

socialnafobicka1

ahoj i want be happy skusala si psychologicku ci psychiatricku? ja beriem na zmiernenie uzkosti tabletky a strasne moc mi pomahaju lebo predtym ked som sa snazila fungovat normalne tak som bola kopka nervov a zrutenia.. mne to strasne pomohlo

Meursault

hen ta tana30 to je zas niekto kto sa skryva za anonymitu. ci uz provokuje alebo to mysli vazne, tak ci onak, nema odvahu to napisat pod odhalenou identitou. inymi slovami je to zas nejaka zbabela slabošska osoba :-) nikto

IwantBeHappy

Tana30 ...ach také piče ako ty by si zaslúžili päsťou do nosa ...písala som v príspevku snáď, že som doma odjakživa ? hneď po skončení školy som odišla pracovať preč a starala som sa od 14tich o seba sama, keďže rodičia pracovali v zahraniči a nechodili domov často ...a to bol aj môj dôvod nadmerného stresu a strachu .....a minulý rok som mala megaa problemy mala som pocit, že sa na mňa všetko rúca ..chcela som to ustáť ale nejak to u mňa všetko vybuchlo ..a moja psychika už neuniesla tú záťaž ...tak si tu na mňa neotvaraj tu spotenú držku ty zakomplexovana smradlava čupka keď nepoznáš celú pravdu

Mesačný princ

Amadea - ak na každý problém existuje lekár alebo terapeut, tak potom nebudú ľudia nikdy zvládať problémy samostane! Jasné, že zažije smútok ešte neviem koľko krát ale je rozdiel ak prežívame smútok ako emóciu a je rozdiel ak pochopíme čo ju vlastne vyvolalo. No ak ak sa od toho dna dostatočne dobre odrazí a pochopí, ako oklamať svoju myseľ, tak sa môže s tým smútkom doslova ,,vybabrať,,.

Tana30 - vieš, nie každý má takú istú štartovaciu čiaru a nie každý si môže dovoliť sa osamostatniť. Nesúď ľudí, nemáš na to najmenšie právo aj keby si ich poznala. lebo sa ti môže stať, že raz niekto veľmi škaredo odsúdi teba!