Ahojte :) Chcela by som Vas poprosit o radu.Mam priatela pol roka..Je mily pozorny uzasny. Nastal vsak mensi problem vcera sme mali prvy krat sex. Kedze nemame este vlastne byvanie ani jeden mali sme ho v aute. Pri polohe ked som ja sedela na partnetovi som pri tom skoro nic necitila pretoze som mala stres z toho ze som bola rnormne abnormalne velmi mokra az tak ze zo mna tieklo a moja vagina bola zrazuvakasi vacia ..No alr nemohla som si to uzivat krd partner po tom vo do mna v tejto polohe vnikol.hned zmakol..proste mu nestal..nechsorm to ..ze by som bola volna? Az tak ze by nic necitil? Je nieco take vobec mozne ??? Ze by pri tom chlap ked je dnu nic necitil? No a potom sme zmenili polohu ze som lezala a mala nohy pokrcene a vtedy do mna dva krat vnikol a spragil sa..velmi ma to frustruje..Nemam byt tam dole preco roztahana ...Pravdou je ze partner ho ma mensieho okolo tych 13 cm ale neverim je moznd ze pri tej prvej polohe nic necitil.? Dakujem za rady
Nic pri tom.necitil?
jasne ze zalezi a nech nikto netvrdi ze nie :)
Staci 10 zien poprosit, nech rukami ukazu 15cm :-) tam budu odchylky +/-5cm a viac. Ani ja by som to nedal :-D
stres robi divy.
Ja som mala casto sex v aute ale stres sme nemali. Skor to bolo vzrusujuce ze nas niekto uvidi.
Ak si bola tak mokra ako pises, a bola si ty na ňom, mohlo byt ze nic necitil. A k tomu ma aj maleho. Inak na velkosti zalezi xixi .
No a to ze na druhy pokus iba dvakrat zasunul a urobila sa znamena, ze si ho moc vzrusila. Ved tomu bud iba rada :)
Messje, presne. To je ten dnešný problém. Príliš veľa informácií a skutek utek :)
ja by som to najprv vyskusal mimo auta naj v posteli... nevim si to v aute ani predstavit.. malo miesta a typujem ze sa tam ani neda dobre napolohovat ... toto funguje len vo filmoch
No dobre...uz mi fakt neda sa opytat
Moze mi niekto vysvetlit ako to,ze ja som nikdy neriesila,,,teda vlastne nevedela miery svojho partnera alebo manzela?To som fakt divna?To ako robite pre boha?Predtym nez zacnete sa opytate na miery?Alebo pri zoznameni...Ja som ... a mam 75b.Ahoj ja som ... a mam 17cm?Alebo si ho rovno odmeriate?
Fakt som asi divna :-/
problem je ze partner ma maleho...sorry.. moj prvy mal 18cm + hrubý, pre mna bol ideál... kym ma nevymenil za inu..... boli sme spolu roky, sex bol uzasny,.. potom som mala chlapa s 18,5,..super...... mnala som aj do 15cm, aj takeho co mal asi sotva 10cm... no smola... ale to nie je problem ženy.. to je problem chlapa aj ked on za to nemože že ma malý...čo už...
a ked je žena vzrušená, je normálne že je uvolnená... treba zmeniť partnera, bohuzial.... lebo ked to v sexe neklape to je velky problem....
to ked ma chlap strasne pritahuje , som nadrzana a ked skoncime v posteli a vidim tu maličkost,...som sklamana,...
casom to bude uz len a len lespie, uvidis :-)
Vy ste decká také zblbnuté tými seriálmi a filmami, že si myslíte, že každý musí byť na prvý raz majster sveta v sexe. Ty si mala stres, a chalan ešte väčší, zato hneď zvädol. A po týchto pár pokusoch bude mať ešte väčší stres, to ti dám aj na papieri. Najlepšie by bolo, keby ste sa chvíľu iba vodili za ruky a pekne a úprimne sa o tom porozprávali, kto čo cítil a ako sa pri tom cítil. Ak sa hanbíš o tom rozprávať s ním, tak sa zamysli, že čo sa s ním nehanbíš robiť, pričom normálna ľudská komunikácia je základ vzťahu. Chvíľu to nechajte tak , vymieňajte si nežnosti, neplánujte si sex, a ak to príde spontánne, tak to využite, ak teda akurát budete mať kde. A hlavne si vtedy nezaťažuj hlavu tým, čo si urobila zle, ako si to mala urobiť lepšie a čojaviemčo ešte. Uži si chvíľu, ber to, čo ti pekná chvíľa prinesie a uvidíš, časom prídete na ten grif.