Ahojte :) Chcela by som Vas poprosit o radu.Mam priatela pol roka..Je mily pozorny uzasny. Nastal vsak mensi problem vcera sme mali prvy krat sex. Kedze nemame este vlastne byvanie ani jeden mali sme ho v aute. Pri polohe ked som ja sedela na partnetovi som pri tom skoro nic necitila pretoze som mala stres z toho ze som bola rnormne abnormalne velmi mokra az tak ze zo mna tieklo a moja vagina bola zrazuvakasi vacia ..No alr nemohla som si to uzivat krd partner po tom vo do mna v tejto polohe vnikol.hned zmakol..proste mu nestal..nechsorm to ..ze by som bola volna? Az tak ze by nic necitil? Je nieco take vobec mozne ??? Ze by pri tom chlap ked je dnu nic necitil? No a potom sme zmenili polohu ze som lezala a mala nohy pokrcene a vtedy do mna dva krat vnikol a spragil sa..velmi ma to frustruje..Nemam byt tam dole preco roztahana ...Pravdou je ze partner ho ma mensieho okolo tych 13 cm ale neverim je moznd ze pri tej prvej polohe nic necitil.? Dakujem za rady
Nic pri tom.necitil?
keby nechcel tak sa to nezopakuje
vidis tak nestresuj
Bojimsa a bolo to v aute?
No. A je po "probleme"))
Aaaa takze momentalne sme to mali druhy krat a citila skm ho riadne sice za chvilku bol ale bolo to nadherneeeee
samozrejme že na velkosti zalezi... kto tvrdí že nie-klame.. a potom sa ludia podvadzaju lebo im to v posteli neklape... tak ked ma v gatiach 10cm a ja som dosť sexualne zalozena tak mne to nevyhovuje...
zene ktorej sex stačí raz za mesiac ci za dva to mozno bude vyhovovat,...
a sme doma takze na velkosti zalezi :D
messje ... no mne to nevadi kto mu ho meral okrem toho to bol len milenec :-D a normalne sme sa bavili o sexe... ja nie som nejaka hysterka šibnuta ze budem ziarlit na jeho byvale... a este aj na buduce byvale...
A on ti to este aj povedal ze mu byvala merala?To keby radsej zaklamal ze si ho meral sam...Ach jaj
Messje ako viem napr. ja rozmery? pri prvom som vedela az po rokoch, on sam mi povedal, ze si meral a ma 18,. a ten dalsi zase ze mu "kamaratka" merala ze 18,5 :-D :-D atd...