Ahoj, máme obaja po 27 rokov a už rok som zasnúbený so svojou priateľkou, ktorú nadovšetko milujem. Mal som v pláne oženiť sa v januári, ale rodinné problémy spravili svoje a tak sme museli svadbu odložiť. Teraz odkladáme termín zakaždým o 2 - 3 týždne, lebo mám pocit, že mojej snúbenici sa do svadby nejak nechce. Ona mi síce tvrdí, že nejde vôbec o to, že sa nechce vydávať a nemá problém ani so mnou, ale vraj nie je vhodná chvíľa. Vraj, kvôli rodinným problémov.
Ja ju do svadby tlačiť nechcem, aj tak sme sa rozhodli len pre sobáš, nič viac, ale bojím sa, že o ňu prídem. Pomaly ale isto, sa moje názory s jej rodičmi začínajú rozchádzať a to len kvôli tomu, že ja jednoducho nevládzem uživiť aj mojich rodičov, nás a aj jej rodičov a okrem toho plniť jej rodičom želania. Obaja pracujeme, ale je nám to takto málo. Chceli by sme odísť do zahraničia, ponuky aj mám, ale problém je v tom, že jej rodičia robia scénky. Bojím sa, že ju nakoniec strhnú rodičia svojím názorom, ale potom ako ďalej?
Mne je to jedno kde budeme žiť, ale jednoducho zo ZA musíme odísť, lebo nás vzťah upadá, teda aspoň podľa mňa. Ja už niekedy normálne cítim, že keď má rodičov nablízku, tak nevieme ani komunikovať.
Čo so svadbou?
Ty zivis a financujes vas, tvojich rodicov a aj jej rodicov?? Tvoji a jej rodicia vari nepracuju a nemaju ziaden prijem? (dochodok plat davky ai?). Zda sa mi, ze svadba je tvoj najmensi problem