chlamydie u muzov

elaine

Ahojte. No precital som par príspevkov... No neda mi nereagovat v tejto diskusií..
Kedze budete mat v organizme len kysle prostredie, teda v zaludku, to bude vies jedine k zakysleniu organizmu, a tvoreniu vredov, vred totiz sa tvorí posobenim trvaleho kysleho prostredia...
Nemozme teda nas organizmus len zakyslovat, treba mu dopriat aj zasadité prostredie a to tým, ze budeme kntzumovat jedla take, ake pri travení tvoria zásadité prostredie.
A este sme nehovorili o plesni, kandidóze...
A chlamídie uz ani nespomeniem...

RNG

8 kvapiek je polovicna davka. Na stafylokokus aureus by to stacilo.
Presne data na chlamydie nemam, takze neviem.V tabulke je spomenute-ucinne na chlamidie ale bez dalsich dat.
Ak mas na GSE alergiu(na cokolvek sa moze mat alergia) su aj ine sirokospektralne antibakterialne, napr extrakt z olivoveho listu, koloidne striebro, zinok atd

ryba60

RNG, musel som znizit uzivanie GSE az na 2 x 4 kv. denne v 2 dcl vody 6-ty den. Inac mam bolesti zaludka-podbruska, ako som opisoval.Pri tychto davkach nemavam bolesti. Ten helicid beriem 1x rano pred ranajkami. Za 2-3 dni skusim zvysovat davku. Mal by som ale dotaz, pomahaju take male davky. Ono sa hovori ze niekedy mala davka nema vyznam. Dakujem.

RNG

Helicid sa pouziva na znizenie vylucovania kyselin pri zaludocnych vredoch, aby sa mohli zahojit
Inac je znizovanie zaludocnej kyseliny skodlive, lebo vedie k nedostatocnemu traveniu, podvyzive,osteoporoze a pre oslabenu prirodzenu kyselinovu barieru v zaludku a nedostatocne zabijanie konzumovanych bakterii s jedlami(nic nie je 100% sterilne) caste choroby.
Helikobakter pilori je medzi 50+ vekovej kategorie pritomny v zaludku vyse polovice ludi.
Za to clovek este nemusi dostat vredy
Kontrolovat aj vyhubit sa da roznymi antimikrobialnymi prostriedkami
Medzi nimi je aj GSE, zinok ,koloidne striebro a rozne ine.
GSE by sa nemalo brat na celkom prazdny zaludok a dobre je zacat s mensimy davkami(1/4) a postupne ich zvysovat az na plnu, lebo sa tym mozno vyhnut Herxheimerovej reakcii(prirychly uhyn bakterii v tele moze sposobit problemy, od zaludocnych az v extreme po horucku a priznaky ako pri chripke)

Na moznu reakciu medzi helicidom a citricidalom nemam nic, je ale mozna.
V tom pripade by som medzi nich dal co najdlhsiu pauzu(6 hodin?)

ryba60

RNG, mám na Vas dotaz, ako som písal začal som uživat na pl.chlamýdie GSE 15 kvapiek. Mám pri uzivani bolesti zaludka.Dam do 0,5l vody 15 kvapiek. Dopoludnia pomali popíjam asi 2,5-3 dcl a bolí ma zaludok. Popoludni si radsej nedam a podvecer ma prestane bolet.Mam aj zvyseny hel.bak. Pri tejto bolesti, ale zvysenu kyselinu nemam,ani ine tazkosti.Ked GSE neuzijem, nemam ziadne potiaze. Ako to vyriesit ? Ak by bola dlhsia rada mam uvedeny e-mail.1x denne si dam -rano- pred ranajkami 1 Helicid.

RNG

Rovamycin je 75% spitamicyn, synteticke antibiotikum z radu makrolidov
Je odporucene na chlamidie bez detailov ktore.
Co je zvysnych 25% nie je specifikovane.
Pochybujem, ze by to bol citricidal, farmaceuti by ho najradsej vygumovali z existencie, nie ze pridavali do svojich syntetickych.

leda

ian1,na chlamydie sa beru dlhodobo antibiotika,je to infekcna choroba,tie ti musi predpisat odborny lekar.konkr.doxyhexal!kontr.po 3mes.najskor!