uz asi druhy mesiac mam zdravotne problemy. bolesti klbov, kozny vysev, zapal hrdla, teploty. lekarka mi povedala ze som prekonal chlamydiovu infekciu. moze to byt vsetko sposobene tym?
chlamydie u muzov
Po 2 tyzdnoch by mali byt prec
Citricidal je patentovany vytazok z semien grapefruitu
Nachádza sa tato látka aj v ovocí grepov ?Citricidal
Na oreganovy olej hladaj cez Google.sk pod doplnky, oreganovy olej.
Tam je aj moja predajna.
Je to jedno. Ale ked ti problemy pominu, je to zbytocne.
Problemy s pletou su zvnutra.
Viackrat som o tom pisal.
Spalene tuky, nespravne travenie, zle kombinacie jediel.
Zvonku sa da len rychlejsie zahojit, nie predist.
Citricidal/GSE su baktericidne a pomahaju aj proti mykozam.
Na plesne na nechty treba pouzit 10 krat tak silny roztok(nie pol litra vody, ale pol deci)
ahoj RNG, vdaka za tvoje rady. inak uz som kupil ten citricidal ako si odporucal. neviem sa nijako k tomu dostat ako dlho by sa mal priblizne uzivat alebo to je jedno? a inak da sa pouzit nejako na problematicku plet? no a ten oreganovy olej je aj trosku problem zohnat ale uz ho idem objednat. tak vdaka
Oreganovy olej bol schvaleny ako doplnok vyzivy. Takze nie ako liecivo.
Doplnovanie svojej vyzivy nie je nieco, s cim by sa dnesni lekari prilis zaoberaju(az na vynimky).
Ze pri pouzivani potlaci chlamidie, to je fakt. Ze je baktericidny, to je tiez fakt, lahko dokazatelny v Petriho miske.
Ked ho chcete brat, to je vase osobne rozhodnutie. Nemusite o tom lekarovi vobec hovorit. Tak, ako sa ho nemusite pytat, co presne jete kazdy den.
Velmi casto to pomoze, teda ako vy vravite vylieci. Mne to zakazuju zakony prehlasit, aj keby to bola ako pravda.Do urcitej miery aj lekarovi, pretoze ten moze predpisovat a doporucovat len medicky schvalene prostriedky, a to su dnes vylucne farmaceutika.
Prirodzene doplnky preto zostavaju vo sfere dovolenych doplnkov vyzivy, nie lieciv, aj ked mnohe maju take ucinky.
Farmaceuticky priemysel sa velmi snazi ich zlikvidovat ako "spinavu konkurenciu". Ja a mnoho inych sme za to, aby bola zdrava konkurencia farmaceutikam, monopol na vyrobky a myslienky je diktatura, a ta sa spravidla po case zvrhne.
Prislovie "moc korumpuje a absolutna moc korumpuje korumpuje absolutne" tu plati ako vsade inde.
R N G, mam problemy s chlamidiami, ako som za zmienil v jednom prispevku.Bol so m U Slimaka, ohladom prirodnych doplnkou liečby chlamýdii. Je tam vsade, ze poradit sa s lekarom. Ja uzivam niekolko rokov GolgenYaccu -nie Yuccu, pomahala mi pri liecbe vredu duodena a teraz ju uzivam preventívne. Myslim, ze jej mozem vdacit ze nemavam chripky, caste prechladnitia a pod. co bolo predtym.Pisem to preto, ze ked to spomeniem lekarovi o doplnku, tak sa citi urazeny, ze co este chcem ked mam soju liecbu.A to pocujem casto aj od inych.
Daju sa tie doplnky oreganovy olej a GSE uzivat aj bez porady s lekarom s ATB ?To su chemici a vacsina ma na to negativny nahlad. Uz pocujem ako mi povie -nie.A este by som sa chcel opytat na doplnok "PM Chlamydil".
Ak by sa to priecilo ako reklama , napis mi svoj nazor na e-mail.
Ďakujem.