Som uplne bezradna

Príspevok v téme: Som uplne bezradna
Jarka77

Ahojte prednedavnom som pisala v teme "pocit dusenia",momentalne je ten pocit iny zacne mi byt blbo akoby na odpadnutie busi mi srdce a rychlo dycham.Chcem sa toho zbavit.Bola som par krat na pohotovosti ale len magnezium mi pichli.Ale kazdy den pomaly musim brat tabletku na ukludnenie vcera som nevzala a vecer mi bolo velmi zle.Potom som vyskusala novu tabletku co mi dali na pohotovost-antidepresivum mala by som po tom spat ale ja nic len som lenzala a pozerala do blba.Nedokazem sa plne venovat zivotu.Tak rada by som vyupratala cely byt ale ked ma chyta ten stav som uplne hotova.Bojim sa.Nechcem zomriet bojim sa ze to jedneho dna nezvladnem. Chcem byt zdrava.Beriem lieky aj na stitnu zlazu.Som uz cele dni nevyspata vecer neviem zaspat a rano vstat. Je mi do placu chcem ist dnes ku obvodnej nech ma este posle na neurologiu alebo kde.Ja len chcem zistit co mi je.Chcem byt zdrava.

Jarka77

Astma to zrejme nebude. Beriem lieky ktore zaberu az o mesiac ale vecer berime neurol a ten ma super stabilizuje. Dvaja lekari mi diagnostikovali tu panicku poruchu.Ale este aj tam musim ist na alergo.typicke priznaky mam. Proste prisla som na pohotovost a nic ziadne potiaze s dychanim. ani stiahnute hrdlo proste ten stav bol rozny raz dusenie inokedy busenie srdca potom trpnutie ruky a pod. vsetko nasvadcuje tej panickej poruche. Ja som teraz kludna som u vybornej psychiatricky specialistky na tuto chorobu a len lutujem ze som nesla skor a trapila sa.

Jarka77

ahojte škorica a damaxy a ostatne dievcata.Takze bola som u psychiatricky mam uplne priklad panickej poruchy dala mi lieky vcera som s nimi zacala najprv 1/4 paretinu rano 2dni a vecer neurol, potom 1/4 rano na obed a vecer neurol - 2 dni a potom ze po polovicke rano a naobed budem brat a vecer neurol. Odlahlo mi ze uz viem co mi je.Ze to zaberie o mesiac ale uz nemam az take stavy proste mi strpne ruka trosku pocit v krku ale uz sa nebojim ako kedysi isla som sa zblaznit. Mala som tam ist este skor ako som bola.Doktorka bola vyborna idem na kontrolu na druhy tyzden v stredu.Ze tom 12% ludi vo veku 20 - 30 rokov ma hlavne zeny. Viem ze nie som blazon a to je hlavne :-)) a mam uz aj dnes konecne dobru naladu. Nemam hladat pricinu proste to sa nahromadi v hlave a stane sa toto da sa to liecit u mna to vyzera tak na pol roka zatial len lieky a potom aj psychoterapia aby som sa vedela branit proti stresu.Ale som ovela pokojnejsia.Ozaj vcera som bola na neurologii a len mi to potvrdila.Takze tak. Pekny den prajem a aby ste mali aspon taku naladu dnes ako mam ja. Dnes uz aj slniecko vykuklo.
A dakujem vsetkym vsetkym co ma podporili a poradili a napisali.Jarka

škorica

Čau damaxy, ja beriem ten homeopatický liek Sedatif, ale mohlo by to zaberať aj lepšie.Čakám na návštevu psychologičke 6.7., tak zatiaľ nejako vydržím a uvidím čo mi poradí. Blbé pocity v krku a na prsiach zatiaľ vymizli, ale nálada by mohla byť lepšia.

Jarka77

Pekny a prijemny vecer prajem vsetkym a tiez peknu nedelu. Uz len keby bolo teplo, slniecko, kupalisko voda pohodicka pohoda :-)

Alternativa

Jarka77, odporucila by som Ti, aby si sa lekarky spytala na konzultacie u psychologa. Vraj nie vzdy to lekar navrhne spojenie so psychologom. Urcite sa ziadaj aj na konzultacie. Ved odborne rady psychologa su osozne pre kazdeho - niet ucinnejsej cesty nielen ku zdraviu ale aj k zdravym vztahom s okolim. A bud si ista, ze nikto si nic nebude mysliet, k lekarom predsa chodime vsetci :o). Peknu nedelu Ti prajem.