Čo znamená ten pocit? Zažil to už niekto z vás?

Príspevok v téme: Čo znamená ten pocit? Zažil to už niekto z vás?
v obavách

Kedze ste mi presunuli temu do nesuvisiacich so zdravim zakladam ju opat v inej dufajuc uz suvisiacej teme. Tam mi sa nikto nevyjadri. Dajujem za pochopenie.
Zdravim, parkrat sa mi uz stala taka vec, ze z nicoho nic v miestnosti kde som bola sama som zrazu pocitila vanok, chladny az studeny vanok. Okno nebolo otvorene ani som nestala v prievane. Nic teplo, bezna izbova teplota a zrazu z nicoho nic pocit chladneho vanku. Zazil to uz niekto?
Normalne som sa zacala obzerat ci niekto nieje za mnou alebo ci mi niekto nefuka na krk zo srandy. Nikto tam nebol len ja. Trvalo to len chvilu, par sekund ale bolo to vyrazne.
Co to mohlo byt? Prosim kamos jeden sa smeje ze mi smrt dycha na krk. Potom ma strasil duchmi a poslal mi tuto piesen blbec :-)
www.youtube.com
Ale ja vazne neviem co to bolo. Snad mi nesibe. Nerobim si srandu, len som sa prisla spytat ci sa niekto s tym uz stretol a ako si to vysvetluje.
Dakujem

Messje

Kycera,vzdy ma rozosmejes
Filip
Ked mi zomrel krstny otec,bola som mlada.Jeho synovia uz prec z domu a jeho manzelka nedokazala byvat doma .Uz som nedavno pisala,ze to bol hnusny cas.Hravali sme karty.Moji rodicia,ja a moja krstna mama.Byvame vysoko.Zrazu nam vecer ked bola uz hlboka noc nieco zabuchalo na okno.Akoby prstami silne klopanie.Vsetci sme sa zlakli.Bolo to okno priamo pri stole kde sme hrali karty.Vsetci sme to poculi.
Par rokov dozadu som sa starala az do smrti o blizku osobu.Po pohrebe som lezala so synom v posteli a pozerali tv.Odrazu sme obaja zbadali akoby handra spadla na zem.Preletela popred nas.Hladali sme to ale na zemi ani nikde sme nic nenasli.Syn nato dodnes spomina,ako sa jeho stara mama prisla rozlúčiť.
Preto verim.

Kýčera

Volali ste ma, tu som! Ľudia, ako ste dávali pozor na hodinách slovenčiny, há? Tak raz a navždy si pamätajte, že :
Kýčera je TÁ a Paríž jeTEN!!! :D
Dobre Ti tu dievka moja, Messje napísala. Máš vo svojej blízkosti ducha - to je ten vánok, chlad. Dáva Ti o sebe vedieť. A nešibe Ti, nemusíš mať strach. Si vnímavá, ale mňa nevidíš! Prečo? Pozri sa lepšie, keď ma dokáže vidieť Messje, mala by si aj Ty... :D Koľko máš rokov?

Messje

Joj tak na toto som ja maly cloviecik aby som to vedela.
Ako dieta som nikdy neverila ked mi moja mama povedala pribehy ako sa s nou prisla rozlucit svokra po pohrebe. Vzdy som sa hnevala co mi muti hlavu takymi hlupostami.Az...kym som to nezazila na vlastnej kozi.Keby som v oboch pripadoch bola sama,myslela by som,ze mi sibe.Ale oba razy som bola s niekym a ti ludia v rovnaku secundu zareagovali rovnako.To znamenalo,ze videli/poculi to isté.

Messje

Neviem ci by som to nazvala duchmi ...len verim v nieco.Verim,ze ten,kto tu uz nie je vie o mne o mojich krokoch,ze sem tam pride a je pri mne.Viem ze tu nelietaju ako ti z filmov,ale nieco existuje.Verim tomu.

v obavách

Mna nikto nehladil, len pocit vanku a chladu zaroven. Nic bezvetrie a zrazu citim vietor a chlad. Ako to prislo tak aj odislo. Az ma premkol strach ze coto. Obzerala som sa okolo seba ci niekto za mnou nestoji a nic. Sestra s priatelom bola v druhej izbe. Uz aj skor sa mi to stalo a tiez som mala z toho taky divny pocit ze co to je. Neverim nejak na duchov. Ale aj mam jednu fotku ked sme boli zo strednej partia na chate u jedneho kamarata a mne na jednej fotke stoji, no skor sa vznasa akasi biela postava. Vyzera ako anjel alebo knaz. Spoluziaci si to vtedy vysvetlovali ze to bolo zaclonou ale ziadna na okne nebola. Potom ze tien od slnka ale ten tien sa az napadne podobal na osobu. Zvlastnu osobu. V obchode kde mi vtedy dali fotku vyvolat mi ten ujo povedal ze nieco bolo na sosovke fotaka. Neviem si to vysvetlit. Asi vam pripadam ako cvok ze? :(

Messje

To bolo v tej druhej teme.Ona napisala to iste co som ja mala na mysli...Ale napisala by ti to aj tu.
Ten chlad predsa...po zivote uz nehrejes a vanok?Tym,ze prejde okolo teba...to je ten vánok