Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo znamená ten pocit? Zažil to už niekto z vás?

Príspevok v téme: Čo znamená ten pocit? Zažil to už niekto z vás?
v obavách

Kedze ste mi presunuli temu do nesuvisiacich so zdravim zakladam ju opat v inej dufajuc uz suvisiacej teme. Tam mi sa nikto nevyjadri. Dajujem za pochopenie.
Zdravim, parkrat sa mi uz stala taka vec, ze z nicoho nic v miestnosti kde som bola sama som zrazu pocitila vanok, chladny az studeny vanok. Okno nebolo otvorene ani som nestala v prievane. Nic teplo, bezna izbova teplota a zrazu z nicoho nic pocit chladneho vanku. Zazil to uz niekto?
Normalne som sa zacala obzerat ci niekto nieje za mnou alebo ci mi niekto nefuka na krk zo srandy. Nikto tam nebol len ja. Trvalo to len chvilu, par sekund ale bolo to vyrazne.
Co to mohlo byt? Prosim kamos jeden sa smeje ze mi smrt dycha na krk. Potom ma strasil duchmi a poslal mi tuto piesen blbec :-)
www.youtube.com
Ale ja vazne neviem co to bolo. Snad mi nesibe. Nerobim si srandu, len som sa prisla spytat ci sa niekto s tym uz stretol a ako si to vysvetluje.
Dakujem

Messje

uz tu raz bola podobna tema,kde zakladatelka pisala o sne,ze sa jej sniva,ako ju niekto chladnou rukou chyti alebo hladka po cele.Uz si nepamatam.
Chcela som napisat,ale predbehla ma Kycera.Napisala to strucne."Nie je to sen."
Verim v niekoho,kto uz nie je medzi nami a je pri mne niekedy.Ja som to nikdy nepocitila,ale verim,ze je to tak.
Asi to tu urobi rozruch,ale...ak mas niekoho,kto uz nie je medzi nami,tak si proste pomysli,ze ta prisiel pozriet,ze ti je na blizku