Dodbry den Mam jeden problém ,ono jeto ako keby som prekonala niečo neaký citový zážitok a to my zanechalo nasledky,a to také že ked mám začat neaký vztah tak skrátka dám stop a proste bojím sa ist dalej ,jednoducho neviem sa uplne otvorit a neverým tomu človeku a dost mato trápi ,som uš nastastná skrátka som iba kamarátka a nič viac ako keby som bola citovo chladná neviem sa uplne vžit do pocitov toho druheho ,skrátka hlava dá signál že stop a nič viac a neni to dobre lebo stácam šancu začat si neaký vztah a bit šstastná neako to nejde a neviem ako to prekonat,som veriaca a chcem zažit lásku a bit štastná ak my viete dat radu ak jeto pre psychologa tak budem rada za každé povzbudenie ,mám kámoša a zle to znáša aj ja tieš že skrátka neviem fungovat naplno zo všetkým v normálnom vztahu.Vdaka za radu a pochopenie a povzbudenie do života.Dakujem vopred.
Panicky strach zo vztahu
ahoj tarantulka. Naozaj sa neoplatí veriť ľudom. Ľudia ktorí si niečim prešli ti to potvrdia. Tento svet je strašne hnusný a fakt jediná osoba na ktorú sa môžeš 100% spoľahnúť si ty sama.Aj frajer je v podstate cudzí človek ktorého nepoznáš dokonale. Ja som strašne poučený životom fakt neviem kto ešte tak spoznal pravé tváre ľudí ako ja.Tiež som veril miloval a ona bola somnou len preto aby ma dostala o peniaze a preto že sa mi v tej dobe darilo. Ked prišli horšie časy ex ma odkopla a bolo po vzťahu. Doba je hnusná a človek si musí dávať sakra pozor na ľudí. Ked budeš veriť a budeš moc dobrá môžeš strašne veľa stratiť presne tak ako sa to stalo mne. Ten šok neželám nikomu.
Odporúčam skvelú webovú stránku na zľavové kupóny. Po ich uplatnení môžete získať super zľavy.
dobre robis ze neveris ja som si poprezivala vselico zle vo vztahoch a moje poucenie a moja rada? ani svojmu frajerovi ci muzovi nikdy ale nikdy never na 100% . Jednoducho je to smutne ale nemozes. Kazdy jeden clovek ktoreho poznas ti tak moze podkopnut nohy ze by si fakt neverila aj ten co si myslis ze ti je najblizsi. Mne sa to stalo tiez a dopadla som strasne tvrdo na hubu zato ze som verila a ze som bola dobra. Nebudem popisovat co presne sa stalo ale odvtedy viem ze clovek ktory sa tvari ako strasne ta miluje co vsetko by pre teba spravil moze byt najvacsia svina. Dnes uz verim len a len svojej rodine ale nikomu cudziemu. Neotvaraj sa ludom prilis je to viac naskodu ako na osoh a hlavne dobre spoznavaj co mas pri sebe .
ja sa vobec necudujem ze niektory maju strach zo vztahu, v dnesnej dobe najst cloveka a funkcny vztah je velmi tazke.. len sa klame, vsetci si myslia ze su slobodny a ze si mozu robit co chcu.. je to tazke :/
Dobrý den A dakujem vám za rady a povzbudivé slová,niečo s tým spravým neviem čo ale neako začnem na sebe pracovat a snád to pojde a uvidím časom možno to prekonám a začnem si viac verit ,a hlavne sa to týka nežností ako je objatie a intímnosti to neviem ako zvládnem ,ale mám kámoša a snád to spolu prekonáme ,ja svoj strach a on aby bol trochu viac trpezlivý vie o mojom probléme a dufam že to pojde,ked nie nič sa nedeje je to moj život vezmem si zase ztoho niečo a idem svojou cestou .Majte sa.
je to zaujimave ze coraz viac a viac ludi ma strach zo vztahu
Tvoje srdce je zatvrdnute. Treba popracovat na otvoreni sa zivotu, dovere v zivot, laske.
Mozes sama alebo ist ma nejake terapie.
Ponoris sa do seba,budes skumat svoje pocity a prijmes ich,nebudes ich zatlacat, ale precitis kazdy jeden "zly" pocit. Uvedomis si ho,otvoris sa mu. Je to vela prace. Pripadne to vyplakat, nechat nech slzy vezmu prec bolest. Nesudit sa a nesudit bolestive pocity. Nesudit druhych, co ti bolest sposobili, kvazi im odpustit - uvedomenim si, ze to boli tvoji ucitelia a v tvojom zivote sa nevyskytli nahodou. Privolala si si ich aby si sa v zivote posunula. Ked si toto uvedomis -ziadne stretnutie nie je nahodne- tak sa postupne z toho dostanes. Podakuj vduchu vsetkemu co si zazila, lebo ta to nieco naucilo. Staci si to uvedomit.
Hovori sa ze neexistuju chyby, len lekcie ktore si z nich vezmeme.
oddychni si a nezaoberaj sa tym zbytocne, mas este kopu a kopu casu, nikam sa nasilu nervi, nevyplaca sa to....za to nestoji ziaden vztah a v tom spravnom sa ocitnes ani nebudes vediet jak .-)
Tak choď k psychológovi nech spolu zistíte z čoho je ten tvoj strach a nájdete riešenie, my to tu nezistíme keďže o tebe nič nevieme a nepíšeš ani čoho konkrétne sa vo vzťahu bojíš