Panicky strach zo vztahu

Príspevok v téme: Panicky strach zo vztahu
Tarantula

Dodbry den Mam jeden problém ,ono jeto ako keby som prekonala niečo neaký citový zážitok a to my zanechalo nasledky,a to také že ked mám začat neaký vztah tak skrátka dám stop a proste bojím sa ist dalej ,jednoducho neviem sa uplne otvorit a neverým tomu človeku a dost mato trápi ,som uš nastastná skrátka som iba kamarátka a nič viac ako keby som bola citovo chladná neviem sa uplne vžit do pocitov toho druheho ,skrátka hlava dá signál že stop a nič viac a neni to dobre lebo stácam šancu začat si neaký vztah a bit šstastná neako to nejde a neviem ako to prekonat,som veriaca a chcem zažit lásku a bit štastná ak my viete dat radu ak jeto pre psychologa tak budem rada za každé povzbudenie ,mám kámoša a zle to znáša aj ja tieš že skrátka neviem fungovat naplno zo všetkým v normálnom vztahu.Vdaka za radu a pochopenie a povzbudenie do života.Dakujem vopred.

Mesačný princ

slovo_g - pekne sa to číta, ale väčšinou nenarazí človek na takého tolerantného partnera, ako si ty.

slovo_g

ahoj Tarantula, da sa povedat ze chodim s dievcatom s podobnym problemom :) cize sa neboj ... aj ked bude fajn ak sa budes trochu akoby "cvicit" a snazit prekonat ten blok. Postupne kroky, vravi sa ze zabehnut maraton nie je problem, len ten 1. kilometer je na porazenie :)!!! Ak mas pocit, ze by si chcela oslovit chlapca, a mas aspon ako taku istotu, ze by to mohlo byt vzajomne, tak to skus ... nesmele kroky nevadia, ale su to kroky. Mozno potom naznazit, ze zaujem mas ale potrebujes aby to slo "tvojim tempom" aspon na zaciatku ... casom (lebo asi vacsinou pridu nejake tie sklamania, ktorych sa urcite netreba bat) pride ten spravny a pravy, ktory bude mat trpezlivost a pochopenie.
p.s. ako som pisal, aj ja chodim s niekym takym :) Moja velmi dobra kamaratka s ktorou chodim von (takto sme to zatial definovali na jej ziadost :) aj ked pre mna je to uz klasicke randenie :)) mi casom po nejakych klasickych prechadzkach a kavickach povedala, ze nema dobry zazitok spomienky (prezradim kvoli rodicom ...) a proste si to nesie so sebou ... mne to nevadi a uz vidim prve uspechy, pomaly sa roztapa v mojom usmeve :) TAKZE drzim palce a nevzdavaj to, 1. krok, 1. kilometer, 1. usmev, 1. prechadzka ... atd atd :)!

Amadea

Ahoj Tarantula :) píšeš, že hlava dá stopku a ďalej nejdeš...čo tá stopka pre teba znamená? čo sa ukrýva za tým strachom ísť ďalej vo vzťahu?