Mám problém. Oteplilo sa, začali muchy lietať. Dobiedzajú a dobiedzajú. A ja sa chvostom oháňam, snažím sa ich odplašiť. Ale ony nič, stále na mňa sadajú. Čo mám robiť? Prosím pomôžte volovi!
Pomôžte volovi
Toľko dlja Tebja :
Báseň Neboštík (už je to len odchádzajúca pre-solárna nesuicidálna depresia, prípadne anxieta v kombinácii s ochorením zvaným Obesitas Morbidas).
Prešiel mesiac, rok, aj dníKKK, už je zo mňa neboštíKKK.
Ležím si tu chladný v rakVE, chcel by som Vám štrajchnúť fuc.EEE.
Čo tak na mňa čumíte, z komára zas´ somára robíte?
Už sa zase nalievate, v márnici to teda riadne páchne.
Kňaz mi spieva staré piesne, po stenách sú staré plesne.
Dajte ma het do zeme, nech mi z vás už ne.ebe.
Už si ležím pekne mŕtvy, konečne som zase tuhý.
Každý hádže na mňa hrudy, vy mazané, staré ...
(Dlho by ste na takého neboštíka asi isto nespomínali):-)))
Túto báseň treba recitovať k môjmu najnovšiemu "anti-J.Bieber-hitu":
Trápenie - Misery.
A ešte jednoduchšie povedané. Ak žiak (teoreticky) dostane 4-ku alebo 5-ťku, tak učiteľ je fu.ked riadny kretén a buzna navyše!
S pozdravom,
Dr. Abc PhD.
Naučil som sa jednu vetu po rómsky. Konečne sa do tohto dialektu začínam dostávať.
Veta znie:
Maťo vy.ral čierne ho.no.
V preklade:
O Maťo kakalo o kalo fekalo (ešte sa aj rýmuje, čo sa cení).
Dnes som učil deti na hodine angličtiny detskú rýmovačku:
"prišiel k nám veľký slon, čo má hlavu ako zvon."
Moji žiaci sa v žiadnom prípade nemusia doma učiť, nemusia si robiť žiadne domáce úlohy a keď napokon nebudú nič vedieť, tak dostanem padáka. Neviem, či by ste ustáli také podmienky:-)
A stupnica pre mňa ako učiteľa od riaditeľky znie (nemal by som to zverejňovať, lebo je to tajná, interná dohoda).
1. žiaci vedia na jednotku, dvojku, najhoršie na trojku, tak si ma možno ešte nechá o rok dlhšie.
2. ak žiaci vedia na štvorku alebo päťku, tak som len obyčajný posra.ý buz.rant, čo nevie nikoho nič naučiť.
Okrem padáka dostanem (údajne) aj kopačku do riti.
Hele vole, nebude to tým, že ten Tvoj chvost je krátky a všetky muchy to už vedia?
Spomenul som si, že som raz mal takú haluz, že som bol muchou a lietal som vo vzduchu (on air - po našom).
Videl som svet rozkúskovaný na 20 malých kúskov a pritom som musel stále bzučať. A napokon som si už z toho lietania musel niekam sadnúť, do phúče, sadol som si na ho.no. Bolo pri tom horúco a navôkol bola len samá krava.
Neviete, prečo sa nesmú loviť svište? Stále keď ma chytia, tak im len musím povedať, že ako chutí a ja im poviem, že niečo medzi kamzíkom a orlom kráľovským a potom odídu. A potom na tých green-peasákov musím volať záchranku, čo sa tak začnú klepať.
Ja už tomuto svetu fakt nerozumiem.
www.youtube.com
Jáj, to Slnko je super. Ja som nabitý konečne pozitívnou energiou.
no ja umieram, to je čo za tému?? :D :D
vyliezaj von na forum, az po zotmeni, vtedy uz muchy daju pokoj
Mam56 daj sem tu tvoju oblubenu fotku muchy v pinzete :d