Mám problém. Oteplilo sa, začali muchy lietať. Dobiedzajú a dobiedzajú. A ja sa chvostom oháňam, snažím sa ich odplašiť. Ale ony nič, stále na mňa sadajú. Čo mám robiť? Prosím pomôžte volovi!
Pomôžte volovi
Ja neviem do phúče, čo sa vám vlastne páči, čo sa hudby týka?! Na Justina Biebera každý nadáva a má vyše miliardy zhliadnutí na You Tube.
Ja som zložil skladbu Trápenie - Misery a to mám za 4 dni len 5 zhliadnutí.
Môj brat si to vypočul, tak mi povedal, že tá skladba je vhodná ako doprovodná pieseň pre neboštíkov počas kremačného procesu.
Podľa mňa na A-moll niet, ale rozmýšľam aj nad D-mollom:-) Pôsobí ešte depresívnejšie (musím ho preskúmať).
Tak sa majte a do not forget: Justin Bieber is the best, hoci asi nie práve z intelektuálneho hľadiska.
Ale to sa svetu pháči:-)
Na mňa nikdy žiadna mucha ešte nesadla. Muchy si svoje "targets" vyberajú veľmi starostlivo:-) Ale ešte som neprišiel na to, že čo preferujú najviac:-)
Však môžeme popísať aj ďalej, podľa motta: mlátiacemu volovi papuľu nezavrieš:-)
Už sa teším na 40 stupňové horúčavy:-) Vtedy som schopný byť tak kreatívny, že to už hraničí so zdravým rozumom:-)))
Málokto je vtedy ochotný realizovať moje šialené nápady ako napr. beh nahý po ceste, močenie z balkónika alebo tzv. indiánske maľby na telo:-)))
Divné je aj to, že ani na svojom domácom miláčikovi (viď príloha) som nikdy žiadnu muchu nevidel a to už ten keď si ku mne ľahne na posteľ, tak ten smrad stojí za to:-)
By ste neverili aká inteligentná dokáže byť sviňa. Prdí len keď treba, je len dvakrát denne a na rozdiel od ľudí nerobí žiadne prasačinky:-)
naskrab par drobnych a zbehni si na benzinku do umyvacky,nech ta riadne prekefuje.Potom si vycisti okolo seba a ola laaaa,muchy si najdu druheho vola,tiez smradlaveho
ja sa len tesim co ti poradi Kycera ;-)