Pomôžte volovi

mam56

Ja neviem do phúče, čo sa vám vlastne páči, čo sa hudby týka?! Na Justina Biebera každý nadáva a má vyše miliardy zhliadnutí na You Tube.
Ja som zložil skladbu Trápenie - Misery a to mám za 4 dni len 5 zhliadnutí.
Môj brat si to vypočul, tak mi povedal, že tá skladba je vhodná ako doprovodná pieseň pre neboštíkov počas kremačného procesu.
Podľa mňa na A-moll niet, ale rozmýšľam aj nad D-mollom:-) Pôsobí ešte depresívnejšie (musím ho preskúmať).
Tak sa majte a do not forget: Justin Bieber is the best, hoci asi nie práve z intelektuálneho hľadiska.
Ale to sa svetu pháči:-)

mam56

Na mňa nikdy žiadna mucha ešte nesadla. Muchy si svoje "targets" vyberajú veľmi starostlivo:-) Ale ešte som neprišiel na to, že čo preferujú najviac:-)
Však môžeme popísať aj ďalej, podľa motta: mlátiacemu volovi papuľu nezavrieš:-)
Už sa teším na 40 stupňové horúčavy:-) Vtedy som schopný byť tak kreatívny, že to už hraničí so zdravým rozumom:-)))
Málokto je vtedy ochotný realizovať moje šialené nápady ako napr. beh nahý po ceste, močenie z balkónika alebo tzv. indiánske maľby na telo:-)))
Divné je aj to, že ani na svojom domácom miláčikovi (viď príloha) som nikdy žiadnu muchu nevidel a to už ten keď si ku mne ľahne na posteľ, tak ten smrad stojí za to:-)
By ste neverili aká inteligentná dokáže byť sviňa. Prdí len keď treba, je len dvakrát denne a na rozdiel od ľudí nerobí žiadne prasačinky:-)

Messje

naskrab par drobnych a zbehni si na benzinku do umyvacky,nech ta riadne prekefuje.Potom si vycisti okolo seba a ola laaaa,muchy si najdu druheho vola,tiez smradlaveho
ja sa len tesim co ti poradi Kycera ;-)