Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zbalit chlapa

Príspevok v téme: Ako zbalit chlapa
Lenka.12.4.

Ahojte,pred mesiacom som nastupila na novu brigadu a velmi sa mi paci jeden kolega z ineho oddelenia.. Stretavame aa len obcas pred budovou,cize nase rozhovory su obmedzene na slovko "ahoj" a to je asi tak vsetko.. Chcem sa spytat,ako ho zbalit,ked ja ho aj tak vidim len s jeho kolegami...ako zistit ci vobec chce vztah,ci nahodou uz nejaky nema a pod.nechcem ostat za hlupu hus,co dosla do roboty a hned si tam chlapov hlada a ked je zadany tak vyjdem,este za vacsiu idiotku :-( prosim poradte mi,Lenka

Mesačný princ

To, že má niekto priateľku ešte neznamená, že je všetko stratené.

ale to by bolo nadlho ak by som sa tu rozpísal a som nejaký unavený :D

nastiana

troche si ho odspionuj. : kde ide z roboty, ma asi nejake zaujmy a tak. Predsa nie je problem zistit jeho meno, a ked mas meno , zistis na nete telefon, adresu.Chce to troche tvorivosti.
a potom sa treba pytat" Ahoj, kde je prosim ta ....(miestnost..) , to nevadi, aj ked tam bude s niekym.
A potom nezabudni, troche dhsi pohlad do oci...

ivobrick

Vy ste asi vsetci krasni ako obrazky z reklamy. Spoliehat sa na nejaku nahodu a mozno.. ? Ja prvu vetu nesplnam, takze to riesim konstruktivne. Asi som jediny ktoremu sa pacia sebavedome a schopne zeny, ktore nemaju problem pipnut ked nieco..

To ze sa na niekoho pytas neznamena hned ze ho chces zozrat.

Popytaj sa teda spolupracovnikov nanho..

Filip TT

Pre dievča je najlepšia možnosť úsmev a požiadať o pomoc s niečim. S tým sa nič nepokazí či už má vzťah alebo nemá.

pohlavár

Lolinka333 ty si ale trdlo. My muži už veľakrát vieme že za veľmi pekným telom sa skrýva nedokonalá duša a nudná osobnosť. Takú by ten jej kolega chcel možno na vzťah ale skôr len na sex. Záleží o čo by mu šlo.
Lenka124 ako podomnou píše niekto. Nerieš zatiaľ nič. Ty si tá ktorá tam teraz nastúpila, si nová a len na brigádu. Neznáš sa ho zbaliť. Nechaj nech ťa balí on. Ak bude mať samozrejme záujem. Možno si ho zaujala a možno nie tak aby si sa nestrápnila zbytočne.

ToNerieš

Neboj, keby mal záujem, tak by si cestu k tebe našiel on sám ...ako ty si hladáš k nemu ...tak to nechaj naňho a o nič sa nesnaž :) chlapi nechcú ženy, ktoré ich balia :D

Lolipop333

Tá tvoja sto kilová kamarátka je výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Proste to funguje tak, že keď si pekná, nemusíš nikoho baliť. Všetci chlapi balia teba a ty si len vyberáš. A keď pekná nie si, tak si ťa nevšímajú a ty musíš baliť ich. (Väčšinou neúspešne, pretože keď si škaredá, tak zbalíš iba nejakého na hlavu padnutého.)

Lenka.12.4.

a este... to akoze chces povedat, ze iba pekne baby maju vztahy?? Mam kolegynu co ma asi 100kg (24r) a ma frajera...