Ako zbalit chlapa

Príspevok v téme: Ako zbalit chlapa
Lenka.12.4.

Ahojte,pred mesiacom som nastupila na novu brigadu a velmi sa mi paci jeden kolega z ineho oddelenia.. Stretavame aa len obcas pred budovou,cize nase rozhovory su obmedzene na slovko "ahoj" a to je asi tak vsetko.. Chcem sa spytat,ako ho zbalit,ked ja ho aj tak vidim len s jeho kolegami...ako zistit ci vobec chce vztah,ci nahodou uz nejaky nema a pod.nechcem ostat za hlupu hus,co dosla do roboty a hned si tam chlapov hlada a ked je zadany tak vyjdem,este za vacsiu idiotku :-( prosim poradte mi,Lenka

Lenka.12.4.

Tak pochybujemze chlap ktiry ma priatelku a s nou uz aj byva by sa s nou rozchadzal kvoli brigadnicke ktora prave nastupila do firmy...aj keby bola miss world tak to neurobi

Lenka.12.4.

Tak pochybujemze chlap ktiry ma priatelku a s nou uz aj byva by sa s nou rozchadzal kvoli brigadnicke ktora prave nastupila do firmy...aj keby bola miss world tak to neurobi

ôôôôô

Však normálne sa rozprávajte aj trochu dlhšie. Napríklad cez prestávku. Alebo pred pracovnou dobou povedzme niekde vonku pred budovou, kde sa fajčí, keď náhodou napríklad fajčíte. My chlapi zvykneme použiť takú fintu, že ak nejakú babu nepoznáme a nevieme, či je zadaná, a podobne, ale padne reč na to, či napríklad včera večer pozerala farmu, tak sa opýtame či tú farmu pozerala s priateľom. Alebo keď padne reč na to, že bol voľný víkend a nemuselo sa ísť do fabriky robiť, tak sa dotyčnej dámy spýtame, či víkend strávila s priateľom. Ak žiadneho nemá, tak povie, že nemá priateľa a už vieme. Normálne sa toho chlapa môžeš opýtať, keď napríklad bude reč o záhrade, či tú záhradku okopával aj s priateľkou. Alebo keď bude reč o zájazde, tak či na tom zájazde bol aj s priateľkou. To nie je zlá otázka a minimálne po nej príde informácia, ktorú potrebuješ vedieť. Že či má priateľku.

o.m.g.

ema ty si pitcha!
singl je iba odpad? Zlato kolko ludi len ja poznam co za nieco stoja ale nemaju stastie si niekoho normalneho k sebe najst lebo dnes je svet plny blaznov.
zase chodit s niekym len aby som s niekym chodil/a je tak trochu na hlavu nemyslis?

Bandolera

No ale ziadost o priatelstvo na FB mu kludne mozes poslat. Ked si ho aspon trosku zaujala tak ti ju schvali, a ked neschvali, vies ze ma oci len pre svoju priatelku ;-)