Zaľúbená do nesprávneho

Príspevok v téme: Zaľúbená do nesprávneho
Zuzana_24

Ani neviem ako sa to stalo ale veľmi som sa zaľúbila do svojho kamaráta. Problém je v tom že asi nikdy nebudeme spolu, on vzťah vôbec nechce, je samotár a vzťah ani nikdy nemal hoci už má 25 rokov. Okrem toho na jeho správaní je veľa vecí ktoré by mi vo vzťahu prekážali no napriek tomu ho ľúbim a trápim sa.
On o tom že ho mám rada vie, ľudia v našom okolí si často myslia že sme spolu pretože keď sme niekde vonku povedala by som že sa správame ako pár (objatia, bozky) - takto to trvá už viac ako rok, no chcela by som dodať že za asi 2 roky čo sa poznáme sme spolu nikdy nespali, ak by si niekto myslel že mu ide len o to.
V poslednom čase keď si trochu vypije vraví mi že ma ľúbi, no ja to tak z jeho strany necítim.
Z celej tejto situácie som už nešťastná, trvá to dlho a vždy keď sa snažím s ním o tom hovoriť prekrúti to na srandu alebo to nejakým spôsobom zahovorí, aj narážky kamarátov vždy odignoruje, jediné čo mi k tomu povedal je že on je proste taký, je komplikovaný.

Ako riešiť takúto situáciu? Rozum mi vraví prerušiť kontakt, nestretávať sa s ním, neozývať sa, on sa sám aj tak neozve skoro nikdy. Ale ja to nedokážem. Niekedy sa nevidíme napr. 2 týždne, vôbec nie sme v kontakte a vtedy si už aj vravím že to zvládnem, že kašlem na neho. No potom sa stretneme v rámci partie a ja som zas mimo z neho.

darinusik_nov

To je to najhoršie čo si mohla urobiť aj keď ja viem že srdcu nerozkážeš. Len proste je to také že keď sa rozídete prídeš oňho úplne. Ale urob ako ti srdiečko káže

Jatt

Tak v tom prípade, Zuzana-24, Vám obom gratulujem k uzavretiu zväzku. Ak pôjde všetko tak, ako by vo vzťahu ísť malo, tak sa Váš zväzok môže skončiť aj takýmto "happyendom".

www.noviny.sk

Ako by povedal klasik: Držím palce.

Zuzana_24

tak ja len že prešli od vtedy čo som to písala nejaké mesiace a teraz sme už spolu, síce ešte krátko ale je to stále lepšie a lepšie

Zuzana_24

Mesačný princ - píšeš úplne ako keby si ho poznal :) áno je introvert, sám mi to povedal a pred vyše dvoma rokmi zažil v láske nejaké sklamanie o ktorom nechce hovoriť.

Okrem toho, raz keď si tiež trochu vypil sa mi priznal že má nejaké problémy aj po sexuálnej stránke.

Je to naozaj ťažké, niečo mi vraví dať mu ešte šancu napriek všetkým reakciám že by som sa na to mala vykašlať. To ešte zatiaľ nedokážem, nemám veľa kamarátov no o pár mesiacov končím školu a kto vie čo bude potom, možno odídem niekam za prácou a vyrieši sa to samo, alebo stretnem niekoho iného.

Zuzana_24

Mesačný princ - píšeš úplne ako keby si ho poznal :) áno je introvert, sám mi to povedal a pred vyše dvoma rokmi zažil v láske nejaké sklamanie o ktorom nechce hovoriť.

Okrem toho, raz keď si tiež trochu vypil sa mi priznal že má nejaké problémy aj po sexuálnej stránke.

Je to naozaj ťažké, niečo mi vraví dať mu ešte šancu napriek všetkým reakciám že by som sa na to mala vykašlať. To ešte zatiaľ nedokážem, nemám veľa kamarátov no o pár mesiacov končím školu a kto vie čo bude potom, možno odídem niekam za prácou a vyrieši sa to samo, alebo stretnem niekoho iného.

Zuzana_24

Zuzana_24