Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zaľúbená do nesprávneho

Príspevok v téme: Zaľúbená do nesprávneho
Zuzana_24

Ani neviem ako sa to stalo ale veľmi som sa zaľúbila do svojho kamaráta. Problém je v tom že asi nikdy nebudeme spolu, on vzťah vôbec nechce, je samotár a vzťah ani nikdy nemal hoci už má 25 rokov. Okrem toho na jeho správaní je veľa vecí ktoré by mi vo vzťahu prekážali no napriek tomu ho ľúbim a trápim sa.
On o tom že ho mám rada vie, ľudia v našom okolí si často myslia že sme spolu pretože keď sme niekde vonku povedala by som že sa správame ako pár (objatia, bozky) - takto to trvá už viac ako rok, no chcela by som dodať že za asi 2 roky čo sa poznáme sme spolu nikdy nespali, ak by si niekto myslel že mu ide len o to.
V poslednom čase keď si trochu vypije vraví mi že ma ľúbi, no ja to tak z jeho strany necítim.
Z celej tejto situácie som už nešťastná, trvá to dlho a vždy keď sa snažím s ním o tom hovoriť prekrúti to na srandu alebo to nejakým spôsobom zahovorí, aj narážky kamarátov vždy odignoruje, jediné čo mi k tomu povedal je že on je proste taký, je komplikovaný.

Ako riešiť takúto situáciu? Rozum mi vraví prerušiť kontakt, nestretávať sa s ním, neozývať sa, on sa sám aj tak neozve skoro nikdy. Ale ja to nedokážem. Niekedy sa nevidíme napr. 2 týždne, vôbec nie sme v kontakte a vtedy si už aj vravím že to zvládnem, že kašlem na neho. No potom sa stretneme v rámci partie a ja som zas mimo z neho.

Kýčera

Zuzana, tu už niet čo dodať... Snáď len to, že tentokrát musíš počúvať hlavu a nenechať sa prevalcovať srdcom. Potlač svoje city, prestaň sa na chvíľu stretávať s ním, s partiou, dopraj chlapcovi slobodu a čas... Čas na rozmýšľanie, slobodu na rozhodovanie. Viac v tejto chvíli spraviť nemôžeš. Vieš, v živote nie je dôležitá osoba, kt. miluješ, ale skutočnosť, že miluješ. Jedným si môžeš byť istá, dokážeš ľúbiť, si schopná toho najušľachtilejšieho citu na svete. Ten, kto nemiluje, ten akoby ani nežil...

Mesačný princ

Zuzana_24 - zamilovať sa do ne niekoho kto je ,,nesprávny,, sa nedá!

Zamilovala si sa preto, pretože to jednoducho tak cítiš a vlastnosti, ktoré má
sú pre teba prioritou. No a keďže prevyšujú tie ,,fajn, nad tými ,,nie úplne fajn,,
tak ho miluješ.

Prečo sa bozkávaš so svojím kamarátom? Vedela si a vieš do čoho si išla.
Kľudne ťa môže mať rád, to maskovanie pred kamarátmi, alebo to, že nechce o tom hovoriť
s tebou je podľa mňa preto, pretože zažil nejaké sklamanie. Nemusel...ale mohol.

Píšeš, že nikdy nič s nikým nemal ale nie si s ním 24 hodín denne a ak je to citlivejší človek,
tak ťažko nesie ak sa mu niečo v oblasti vzťahov po.....

Možno preto ti nevyzná lásku, buď je tak skvelý manipulátor alebo má jednoducho strach z možného sklamania. Niektorí ľudia to jednoducho tak majú. Je nad ich sily vyrovnať sa s akýmkoľvek klamaním a preto sa im radšej cielene vyhýbajú.

Je to ,,introvert,, aj to hovorí samo za seba.
Možno ti pomôže ak si prečítaš toto

psychologie.cz

A je dosť možné, že sa mýlim a nič z toho nebude pravda. No ak je, a ak to celé na teba nehrá, tak ťa ľúbi aj on, no nemôžeš čakať zázraky.

Alkohol je cesta k pravde to si pamätaj. Opití ľudia hovoria väčšinou to, čo naozaj cítia.

Poradiť ti neviem ale snáď ti to pomohlo.

Ak sa nechceš trápiť, tak ostaňte ,,len,, kamarátmi, bez bozkov, dotykov...trápiť sa budeš stále ale možno ho to nakopne. Ak nie, tak hľadaj partnera inde. Je ťažké pochopiť ľudí, ako je on. Niekedy je to doslova nemožné a nasilu to nepôjde.

Cariboo

iLily, no praveze aj ona by bola bez neho stastna :/ len sa nedokazala doteraz odputat.
tiez to vidim ako stratu casu, daj si od neho pohov, sama uvidis ci ta bude chciet ziskat spat.

lLily

vcelku sa mi k tomu hodi tento citat: "Zmierme sa s tym, ze existuju ludia bez ktorych nie sme stastni, ale oni su stastni aj bez nas."

lolinka

A to čo máš za kamoša že sa s ním olizuješ? Mali ste ostať normálni kamoši čo tak maximálne kecajú a nemusela by si toto riešiť. Prestaň sa s ním úplne stretávať, aspoň na nejaký dlhší čas. A až na neho zabudneš, resp. ti začne byť ľahostajný, tak sa s ním môžeš zase občas stretnúť, ale už sa s ním nebozkávaj, je to celé divné, takéto kamarátstvo.

IwantBeHappy

Radca12 má pravdu :) Teraz si asi myslíš, že on je tvoja osudová láska a že nikoho tak ako jeho ľúbiť už nebudeš ..Ale daj tomu čas ..Tiež som sa trápila po rozchode rok ! každý jeden deň som sa v spomienkách vracala k nemu a plakávala ..no odišla som za prácou..A tam som spoznala niekoho do koho som sa zalúbila ešte viac ako do toho pred tým ..tak nesmúť ..ešte veľa krát sa zalúbiš :) keby chce tak by sa aj on snažil ale vidíš, že je "komplikovaný" :)

Radca12

Poradím ti, nájdi si iného a na neho zabudneš, tiež som miloval jednu babu, no ona mňa nie. Myslel som si že už sa nikdy nezaľúbim, dokonca mi aj slza ušla keď som zaspával, každú noc som na ňu myslel a už som očakával že takto to bude až do konca môjho života, že na ňu nikdy nezabudnem. Potom sa mi jedného dňa prihovorila baba a tak sme išli na kafé, začali sme sa stretávať a ja som na svoju "lásku" zabúdal stále viac a viac, až mi začala byť totálne ukradnutá. Síce mi to nevyšlo, ani s tou čo ma oslovila, ale aspoň som zabudol na tú prvú. A celkovo veľa vecí som si uvedomil.

Ten tvoj kamoš, niečo na ňom nebude v poriadku. Buď ho jednoducho nepriťahuješ alebo je nejak inak orientovaný. Rečičkám never v tom sme my chlapi dobrí, ale ak jeho skutky tomu nezodpovedajú a ty nič z jeho strany necítiš, tak asi by si ho mala nechať tak a možno práve vtedy by začal o teba javiť záujem a ak nie, tak aspoň by si videla, že si mu bola ukradnutá