Ahojte,myslite si obvod 55 cm na stehne je vela? Nepomaha zdrava strava, cvicenie a ani pitny režim. Od augusta trenujem na schodoch no schudla som 3 cm a uz zasa som zo nabrala naspet. Trapim sa pre svoju postavu, nedokazem uz ani normalne zit. Uz nevladzem dalej. Existuje nejaky zakrok okrem klasickej liposukcie???
Nohy
Co tym cislom 54 myslite? Snad nie vysku!?
Moja, väčší problém ako s tukom máš s vnímaním svojho tela.
A to, že sa vehementne držíš svojich skúšačiek.
podla mna to mas trosku v hlave tak stanovene ze si tucna, zacni sa mat trosku rada lebo zle dopadnes
Pre mna je to vela. Nemozem do ziadnych nohavic vopchat nohy :-/ mám30 rokov, výška 166cm a vaha 59 až 60kg. Moje telo je samy tuk. Utrapim sa k smrti asi.
Podľa veku. Ja mám tiež nejako tak 54 cm, ale nejde o centimetre, ale o výzor, ak máš celulitídu, tak cvič, nejedz sladké a natieraj si na nohy napr. kokosový olej, ale nie je to nič moc. Nie je to veľmi veľa, ale podľa tvojho veku. Napíšeš ho tu prosím? No na 9 rokov je to dosť, ale asi si už staršia predpokladám. :DD a o zákrokoch ani pri takomto malom obvode nerozmýšľaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čo si! veď podľa toho obvodu si vlastne chudá, tak nechápem. ! také zákroky možno robia nejaký čo majú obvod stehna 100 cm ale nie 55! tak neblbni! ak neješ hovadiny, cvičíš a ani nepiješ nič škodlivé, výsledky sa dostavia. :)
Podľa veku. Ja mám tiež nejako tak 54 cm, ale nejde o centimetre, ale o výzor, ak máš celulitídu, tak cvič, nejedz sladké a natieraj si na nohy napr. kokosový olej, ale nie je to nič moc. Nie je to veľmi veľa, ale podľa tvojho veku. Napíšeš ho tu prosím? No na 9 rokov je to dosť, ale asi si už staršia predpokladám. :DD a o zákrokoch ani pri takomto malom obvode nerozmýšľaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! čo si! veď podľa toho obvodu si vlastne chudá, tak nechápem. ! také zákroky možno robia nejaký čo majú obvod stehna 100 cm ale nie 55! tak neblbni! ak neješ hovadiny, cvičíš a ani nepiješ nič škodlivé, výsledky sa dostavia. :)
Aké trestné činy som spáchal??? Všetko patrí mne a môjmu bratovi.
Vy mi chcete zakázať chytať ryby? Po.ebte sa aj s tými rybami. Ach..., ste sprostí jak vedro gittu.
www.youtube.com
Čo mi ešte chcete zakázať v tej vašej "vydarenej" society??? Už si nemôžem ani prdnúť na verejnosti??? Lebo mi dáte 60 eur pokutu???