Nohy

Príspevok v téme: Nohy
Habibi86

Ahojte,myslite si obvod 55 cm na stehne je vela? Nepomaha zdrava strava, cvicenie a ani pitny režim. Od augusta trenujem na schodoch no schudla som 3 cm a uz zasa som zo nabrala naspet. Trapim sa pre svoju postavu, nedokazem uz ani normalne zit. Uz nevladzem dalej. Existuje nejaky zakrok okrem klasickej liposukcie???

Gima

Presne tabulky a normy neviem, to by vedia asi len športový treneri a tí, čo pracuju s detmi a mládežou. Ja sa zatial držím len vzorca vahy - BMI.
Výška v centim. deleno váha na druhu mocninu. Vdaka uprave stravy sa mi obvod stehien zmenšil.

Rara1

Ahojte, taky mám širšie stehná, než sa mi páči. Chodím cvičiť a vždycky v zrkadle vo fitku mi pripadá, že sú všetci okolo mňa chudší. Skúšala som spinning bez záťaže, časté prechádzky do lesa a chôdzi na páse. Moc to nepomáha, takže tiež už pomaly uvažujem o liposukciu. Dneska máš veľa moderných metód, tak snáď sa to dá nejako prežiť.

pomocnica

Ahojte.
Gima-má výška nejaký vplyv na to koľko by som mala mať obvod stehna? Lebo to som ešte nepočula, ale je možné že áno a ak áno, vieš mi to objasniť, že prečo? ja mám výšku 164 cca. :oo

Gima

Pre spevnenie stehenných svalov je dobrý strečing, rýchla chôdza a jogové cvičenie. Behaním po schodoch získaš akurát tak svaly, ktoré pridajú hmotnosť. Lepšie je zvoliť aj plávanie, ak to vieš. Ja mám obvod stehna 53 cm, no pri mojej výške 151 cm je to asi OK.

habibi86

Mne sa páčia stíhle modelkovské nohy. Ale šport nepomáha vobec. Clovek chce dobre vyzerat a ja si na vzhlad potrpim. A ten zadok...no hotova Jennifer Lopez.

pomocnica

tendinos555- To nemyslíš vážne. Dúfam, že si to myslela ironicky! Veď musíš byť chudučká! Ja mám výšku 164 cm a keby som mala 47 kg, tak by som možno nevyzerala až tak zdravo. :oooo No v každom prípade, ty sa netráp a užívaj si SKVELEJ postavy! Veľa šťastia. :)

Gima

Podla mna panvove kosti sa počas dospievania trocha rozšíria, to súvisí s rastrom a automaticky sa trochu rozšíria aj stehná. Tak nepanikárte. Patrí to k ženskosti. Nemôžete byť cely život ako tyčky. No ak chcete zhodiť zo stehien, musíte zhodiť aj z brucha. Takže sa zamerajte na mliečne produkty ako jogurty, mlieka aj acidofilné, syry, ovocné štavy a zeleninu. Doležitý je tiež pitný režim v podobe čaju, mineralky alebo vody ochutenej.

zuzi74

54 - obvod stehna...vsak citaj poriadne cica.
Ja mam obvod stehna 49 a kludne by som brala tych 54. Ved tie tvoje stehna nie su tlste. Mne zase nohavice na stehnach skor "plavaju" a co, zabijem sa za to? Beriem ich take ake su.