Prosim mate niekto skusenosti? moje jednovajecne dvojca a mama maju diagnostikovanu celiakiu, no mne robili test z krvi a aj gastroskopiu a celiakiu vraj nemam....mozem mat ale nie alergiu ale intoleranciu? trapia ma bolesti brucha, nafukovanie, plynatost, bolesti brucha a bolesti klbov a citim sa unavena.... a okrem toho ma hlavne uz 2 roky trapi zvysena teplota do 37,3 ...... vsetky krvne testy a moc som mala dobre, okrem toho som mala mierne zvysene bielkoviny v moci a znizeny pocet Neu 35,4% ,LYM mam zvysene 52,6% a MPV zvysene 11,30 ..... dakujem za akekolvek rady :)
Potravinova intolerancia a zvysena teplota?
Brigita,
testy na potravinové alergie, laktózovú a histamínovú intoleranciu, celiakiu robí alergiológ a gastroenterológ. Aj dermatologička dokáže nejaké objaviť.
Spravia testy potravinovej intolarancie a potravinovej alergie aj lekari ? Pravdupovediac, davat tolke peniaze za domace testy je ozaj dost, ked si clovek plati poistenie /pretoze musi/, pri zdravotnych obtiazach by to malo byt samozrejme, nie ?
Samodiagnostický test potravinovej intolerancie - www.lekarendoma.sk
Par rokov som stale behal po doktoroch s otazkou preco mam stale upchaty nos, preco stale smrkam. Nikto nevedel rady, vsetky testy boli vzdy ok, histaminova intolerancia ok, laktozova ok, alergia ziadna, bacily, choroby ziadne. A potom nahodou som bol tyzden prec a bol som bez mliecnych potravin. A bum po tyzdni sa to zacalo lepsit. Tak som pokracoval a po 3 tyzdnoch bol moj nos viac menej ok. Tak som sa dopracoval k potravinovej intolerancii. Zaplatil som 400e za test a tam mi to potvrdili plus ze to je i na ovcie mlieko a vajecny bielok. Tak som vyhodil i vajcia a vsetko bolo ok. Inak vlastnym testovanim som zistil ze i z toho mlieka mozem tvaroh ten je ok ale problem je smotana, maslo. Ale uz asi rok ma nepravidelne trapi bolest chrbtice a akoby zapal klbov. A asi ma teraz ***. Uz niekolko dni som bez celozrnneho chleba a ako tak spominam zacal som ho jest pred rokom... a i ked som mal teraz obycajne biele pecivo nejak sa to zazracne zlepsuje. Takze idem drzat dietu. A to este mam dnu ale tam lieky perfektne pomahaju inak by som mal byt i bez mesa. Asi sa potom rozplacem preco musim mat cely zivot problem stym zradlom. Ale predbezne moj nazor z mojich skusenosti: ludia ak mate hocijake tazkosti dajte si na to jedlo pozor a sustredte sa na tu potravinovu intoleranciu ja som o tom dlho nevedel a tak som aj dopadol
Počúvaj, cica, čo tu za pofidérne informácie podávaš?
Dobrý večer.Ja by som tak nehorázne sumy nevyhadzovala za nejaké pochybné testy,ale radšej by som vyskúšala výživové doplnky od Forever.Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti aj s celiakiou aj inými intoleranciami a dokonca aj s alergiami sa dá pomôcť.Sú 100% prírodné a s 5 svetovými certifikátmi.Pomohla som už mnohým ľuďom.
ahoj, z potravinovej intolerancie nemozes mat zvysenu teplotu. vysledky krvi ukazuju, ze telo bojuje s nejakou infekciou, to ukazuje aj zvysena teplota. ziadaj si dalsie krvne testy na rozne infekcie ako plucne chlamydie, mykoplazmy, herpes-virusy, CMV, EBV, borelioza atd. ja som mala podobny krvny obraz, zvsenu teplotu aj zaludocne problemy a vyklula sa z toho infekcia Ebstein Barr virusom (EBV) a borelioza
Ja viem ako sa citis. A mozno je to len doktorkina antipatia voci nam. Inak si to uz neviem vysvetlit.
Moireal este raz dakujem!
doteraz som sa tu citila ako sam kol v plote,, alebo ako cierna ovca - ako ty hovoris. Bolo pre mna velmi tazke zmierit sa s poznanim, ze dokaze pomoct kazdemu okrem mna, logicky mi z toho vyplyvalo, ze som neriesitelny pripad a nie je mi pomoci. Pomahas mi.
Sice to nas problem nevyriesi, ale aspon viem...
A dnes som si dala kavu! Nech to cert vezme, aj tak mi to odopieranie nic neprinesie. Hladujem uz tak dlho... tak aspon tu kavu si vychutnam . peknu nedelu!
Moireal este raz dakujem!
doteraz som sa tu citila ako sam kol v plote,, alebo ako cierna ovca - ako ty hovoris. Bolo pre mna velmi tazke zmierit sa s poznanim, ze dokaze pomoct kazdemu okrem mna, logicky mi z toho vyplyvalo, ze som neriesitelny pripad a nie je mi pomoci. Pomahas mi.
Sice to nas problem nevyriesi, ale aspon viem...
A dnes som si dala kavu! Nech to cert vezme, aj tak mi to odopieranie nic neprinesie. Hladujem uz tak dlho... tak aspon tu kavu si vychutnam . peknu nedelu!