Potravinova intolerancia a zvysena teplota?

Príspevok v téme: Potravinova intolerancia a zvysena teplota?
nikoleta789654

Prosim mate niekto skusenosti? moje jednovajecne dvojca a mama maju diagnostikovanu celiakiu, no mne robili test z krvi a aj gastroskopiu a celiakiu vraj nemam....mozem mat ale nie alergiu ale intoleranciu? trapia ma bolesti brucha, nafukovanie, plynatost, bolesti brucha a bolesti klbov a citim sa unavena.... a okrem toho ma hlavne uz 2 roky trapi zvysena teplota do 37,3 ...... vsetky krvne testy a moc som mala dobre, okrem toho som mala mierne zvysene bielkoviny v moci a znizeny pocet Neu 35,4% ,LYM mam zvysene 52,6% a MPV zvysene 11,30 ..... dakujem za akekolvek rady :)

Kycera

Brigita,
testy na potravinové alergie, laktózovú a histamínovú intoleranciu, celiakiu robí alergiológ a gastroenterológ. Aj dermatologička dokáže nejaké objaviť.

Brigita232

Spravia testy potravinovej intolarancie a potravinovej alergie aj lekari ? Pravdupovediac, davat tolke peniaze za domace testy je ozaj dost, ked si clovek plati poistenie /pretoze musi/, pri zdravotnych obtiazach by to malo byt samozrejme, nie ?

anonymousi

Par rokov som stale behal po doktoroch s otazkou preco mam stale upchaty nos, preco stale smrkam. Nikto nevedel rady, vsetky testy boli vzdy ok, histaminova intolerancia ok, laktozova ok, alergia ziadna, bacily, choroby ziadne. A potom nahodou som bol tyzden prec a bol som bez mliecnych potravin. A bum po tyzdni sa to zacalo lepsit. Tak som pokracoval a po 3 tyzdnoch bol moj nos viac menej ok. Tak som sa dopracoval k potravinovej intolerancii. Zaplatil som 400e za test a tam mi to potvrdili plus ze to je i na ovcie mlieko a vajecny bielok. Tak som vyhodil i vajcia a vsetko bolo ok. Inak vlastnym testovanim som zistil ze i z toho mlieka mozem tvaroh ten je ok ale problem je smotana, maslo. Ale uz asi rok ma nepravidelne trapi bolest chrbtice a akoby zapal klbov. A asi ma teraz ***. Uz niekolko dni som bez celozrnneho chleba a ako tak spominam zacal som ho jest pred rokom... a i ked som mal teraz obycajne biele pecivo nejak sa to zazracne zlepsuje. Takze idem drzat dietu. A to este mam dnu ale tam lieky perfektne pomahaju inak by som mal byt i bez mesa. Asi sa potom rozplacem preco musim mat cely zivot problem stym zradlom. Ale predbezne moj nazor z mojich skusenosti: ludia ak mate hocijake tazkosti dajte si na to jedlo pozor a sustredte sa na tu potravinovu intoleranciu ja som o tom dlho nevedel a tak som aj dopadol

Svetlu

Dobrý večer.Ja by som tak nehorázne sumy nevyhadzovala za nejaké pochybné testy,ale radšej by som vyskúšala výživové doplnky od Forever.Mám s nimi veľmi dobré skúsenosti aj s celiakiou aj inými intoleranciami a dokonca aj s alergiami sa dá pomôcť.Sú 100% prírodné a s 5 svetovými certifikátmi.Pomohla som už mnohým ľuďom.

nika82

ahoj, z potravinovej intolerancie nemozes mat zvysenu teplotu. vysledky krvi ukazuju, ze telo bojuje s nejakou infekciou, to ukazuje aj zvysena teplota. ziadaj si dalsie krvne testy na rozne infekcie ako plucne chlamydie, mykoplazmy, herpes-virusy, CMV, EBV, borelioza atd. ja som mala podobny krvny obraz, zvsenu teplotu aj zaludocne problemy a vyklula sa z toho infekcia Ebstein Barr virusom (EBV) a borelioza

somzavodou

Moireal este raz dakujem!
doteraz som sa tu citila ako sam kol v plote,, alebo ako cierna ovca - ako ty hovoris. Bolo pre mna velmi tazke zmierit sa s poznanim, ze dokaze pomoct kazdemu okrem mna, logicky mi z toho vyplyvalo, ze som neriesitelny pripad a nie je mi pomoci. Pomahas mi.
Sice to nas problem nevyriesi, ale aspon viem...
A dnes som si dala kavu! Nech to cert vezme, aj tak mi to odopieranie nic neprinesie. Hladujem uz tak dlho... tak aspon tu kavu si vychutnam . peknu nedelu!

somzavodou

Moireal este raz dakujem!
doteraz som sa tu citila ako sam kol v plote,, alebo ako cierna ovca - ako ty hovoris. Bolo pre mna velmi tazke zmierit sa s poznanim, ze dokaze pomoct kazdemu okrem mna, logicky mi z toho vyplyvalo, ze som neriesitelny pripad a nie je mi pomoci. Pomahas mi.
Sice to nas problem nevyriesi, ale aspon viem...
A dnes som si dala kavu! Nech to cert vezme, aj tak mi to odopieranie nic neprinesie. Hladujem uz tak dlho... tak aspon tu kavu si vychutnam . peknu nedelu!