Potravinova intolerancia a zvysena teplota?

Príspevok v téme: Potravinova intolerancia a zvysena teplota?
nikoleta789654

Prosim mate niekto skusenosti? moje jednovajecne dvojca a mama maju diagnostikovanu celiakiu, no mne robili test z krvi a aj gastroskopiu a celiakiu vraj nemam....mozem mat ale nie alergiu ale intoleranciu? trapia ma bolesti brucha, nafukovanie, plynatost, bolesti brucha a bolesti klbov a citim sa unavena.... a okrem toho ma hlavne uz 2 roky trapi zvysena teplota do 37,3 ...... vsetky krvne testy a moc som mala dobre, okrem toho som mala mierne zvysene bielkoviny v moci a znizeny pocet Neu 35,4% ,LYM mam zvysene 52,6% a MPV zvysene 11,30 ..... dakujem za akekolvek rady :)

Moireal

Ja neviem veru. Ja som sa svojich problemov zatial nezbavila, vraj to mam na dva roky ale co ma stve, su hlavne moje zapaly urogynekologickeho charakteru. Na to mi joalis nejak nezabera. Tiez som citala same ody a ja sa citim ako cierna ovca, ved mi to aj privrzenci dali vyzrat. :-( Prislo mi to trosku ak sekta. Nedajboze povedat len daku pochybnost a uz je ohen na streche. Myslim ze je velky rozdiel ako ona berie pacientov teraz a ako v minulosti,teraz uz ma asi toho dost, takze by som sa ani neprekvapila, keby proste zo dna na den skonci....

Somzavodou

Moireal pomohla ti albertova ked sa smiem spytat? Lebo ja som citala same ody na nu, ale mne veru nepomohla. A tebe tusim tiez nie, ci? Lebo odporucanie vyhybat sa tym vsetkym potravinam, to nie je pomoc, to vieme aj sami...

Moireal

Kiezby to bolo tak ako vravi Kycera. Ja neviem sice ako je to s inymi testami, ale tento ma stal fakt tolko. Ono ten test ma vraj velmi vysoku presnost,takze aj preto je taky drahy. A co viem, tak ho robi v Bratislave len nejaka nemocnica a u dr. Albertovej.

Somzavodou

Moireal mas pravdu! Aj dr. Albertova, aj interklinik, aj kazda ina sukromna klinika pyta za zo min.300€. A normalny dr. to ani neurobi. Tak mohla by Kycera konecne raz dat aspon jednu konkretnu radu, v tomto pripade, kde jej to spravili zadarmo. Len sa osocuje a uraza druhych, este nikdy som tu od nej jednu konkretnu radu necitala. Hlavne ze sa vypytuje, ako keby bolo podstatne, kolko ma pisatelka rokov. By ma zaujimalo na co to potrebuje vediet...aj tak tu este nikomu nepomohla, len sa do kazdej temy strci, povypytuje a pouraza kazdeho kto ma iny nazor. Fakt pomoc jak hovado.

Moireal

Kycera, tak ja som platila za test na potravinove intolerancie, kde je 200 potravin 300 eur, aj to akoze este zlavnene oproti 370 euram, ktore pytaju bezne. Bolo to u dr. Albertovej.

Kýčera

OOOOO, počuj, chlapče, aké spoluhlásky si zo svojej prezývky vynechal? To znamená že si stôl, kôl, či? Testy na potravinové alergie a intolerancie, vrátané zisťovania iných alergii sa robia bezplatne, aspoň na tejto galaxii, kde žijem ja. A Ty na ktorej žiješ, odkiaľ si k nám priletel, že podávaš takéto informácie? Ešte aj tie, kt. si dáš spraviť súkromne, nestoja ani desatinu Tvojej sumy!

ôôôôô

To nafúknuté brucho je jasný signál intolerancie. Len na to treba ísť na testy, za ktoré vynaložíš majland a na viaceré miesta. Niekde ti vedia urobiť iba na potraviny, inde iba na cukry, inde aj na konzervačné látky, plesne, liečivá a také všeličo - to s tými plesňami a liečivani a konzervantmi sa tuším volá Alcat test, ten je najdrahší. Nechoď za vešticami a nechoď na biorezonanciu, lebo to sú šarlatáni, ale za normálnymi lekármi. Keď však už budeš mať výsledky, tak si vydýchneš, ušiješ si diétu na mieru a už v živote nebudeš mať jediný problém. Mal som spolubývajúcu, ktorá si tým všetkým prešla a dokázala o tom prekecať celé hodiny, niekde nechala za test aj 900 €.

Kýčera

K tej 26-ke blahoželám! Dávaj pozor, aby Ti urobila aj imunologické testy. Dúfam, že nič vážne nebudeš mať. Mala by si začať s detoxom - voda, voda, voda, detoxikačné čaje, sauna, ľahká strava,...

nikoleta789456

:-/ dakujem velmi pekne za nazor :) veru chystam sa alergologicke testy... minuly tyzden vo stvrtok som mala 26 rokov :)

Kýčera

Nikoletka, celiakia je autoimúnne ochorenie, teda nie je to žiadna alergia a ani intolerancia. Ak si pred odbermi konzumovala obilniny a obidva boli zamerané na zistenie celiakie, nemala by si ju mať! Alergiu alebo laktózovú, histamínovú intoleranciu,... môžeš mať. A s tými zvýšenými teplotami si už mala byť dávno u alergologičky, kt. by Ti vyšetrila Tvoj imunitný systém. Zdá sa, že aj Ty máš nábeh na nejaké ochorenie, kt. súvisí s imunitným systémom. Ak sa ešte ozveš, napíš svoj vek.