Počas milovania vyslovil v opojení orgazmu meno inej ženy... podvádza ma?

Príspevok v téme: Počas milovania vyslovil v opojení orgazmu meno inej ženy... podvádza ma?
nedôverčivá

Ako už z názvu témy vyplýva, počas toho ako som sa s priateľom milovala naposledy vyslovil pri orgazme meno nejakej inej nejako tak to znelo Óóóuu... bože... milujem ťa Ľubka.. óóóuu ...
Kedže som aj ja bola z milovania mimo a v eufóríí tak som to nebrala akosi na vedomie až potom keď tá eufória opadla mi to úplne došlo že nebolo to moje meno.
Tú Ľubku som si vymyslela, bolo to iné meno aj ja sa volám inak.
Keď som sa ho potom keď sme ležali pýtal čo to malo byť, tak mi povedal že som prepočula svoje meno. Blbosť dobre som to počula.Bolo to meno inej baby. Dokonca jeho jedna kolegyňa sa tak volá aj jedna moja kamoška z vysokej ktorú aj ona pozná. Potom aj jedna naša spoločná kamoška sa tiež tak volá takže otázka znie, s ktorou z tých báb ma podvádza? Čo znamenal ten pokrik pri milovaní? Je to signál že mi je neverný? Podvádza ma s nejakou? Prosím ako by ste si to vy vysvetlili keby vám váš partner počas milovanie toto urobil?
Ďakujem pekne

Filip TT

Sorry ako viem, že pre teba je to vážne, ale ten tvoj prepis, ten stojí za všetky drobné, sa tu chlámem na tom :D