Počas milovania vyslovil v opojení orgazmu meno inej ženy... podvádza ma?

Príspevok v téme: Počas milovania vyslovil v opojení orgazmu meno inej ženy... podvádza ma?
nedôverčivá

Ako už z názvu témy vyplýva, počas toho ako som sa s priateľom milovala naposledy vyslovil pri orgazme meno nejakej inej nejako tak to znelo Óóóuu... bože... milujem ťa Ľubka.. óóóuu ...
Kedže som aj ja bola z milovania mimo a v eufóríí tak som to nebrala akosi na vedomie až potom keď tá eufória opadla mi to úplne došlo že nebolo to moje meno.
Tú Ľubku som si vymyslela, bolo to iné meno aj ja sa volám inak.
Keď som sa ho potom keď sme ležali pýtal čo to malo byť, tak mi povedal že som prepočula svoje meno. Blbosť dobre som to počula.Bolo to meno inej baby. Dokonca jeho jedna kolegyňa sa tak volá aj jedna moja kamoška z vysokej ktorú aj ona pozná. Potom aj jedna naša spoločná kamoška sa tiež tak volá takže otázka znie, s ktorou z tých báb ma podvádza? Čo znamenal ten pokrik pri milovaní? Je to signál že mi je neverný? Podvádza ma s nejakou? Prosím ako by ste si to vy vysvetlili keby vám váš partner počas milovanie toto urobil?
Ďakujem pekne

Kýčera

Veronika, a propos, kým by mi môj partner vykrikoval len ženské mena, nerobila by som z toho aféru. Problém by nastal vtedy, ak by začal vykrikovať mužské, vtedy by som spozornela... Ale ani potom by som ho nezavrhla. Navrhla by som mu švédku trojku v zložení ja, on a jeho priateľ. Som presvedčená, že pri najbližšom milovaní by vykrikoval len MILÁČIK!!! ;)

Kýčera

A možno chlapec svojej milej vykríkol toto : "Ľúbkam Ťa!" a dievča tie posledné tri písmenka prepočulo?! A túto by som s Jaxom prestala súhlasiť. Nie, Jax, žiadne faux pas! ;)

Veronika5555

Pozeram, ale nemyslim na to ako ma ti chalani pretahuju. A ze by to bola az taka nahoda a pri orgazme myslel len na nejaku nahodnu sitiaciu, co sa mu stala...pochybujem :)

Jax

Veronika - vidíš, tiež sa pozrieš, tiež si predstavuješ. Len nie pri milovaní. Toto posledné ti moc neverím, mala by si obdivuhodnú schopnosť sústredenia sa akú majú iba desaťročia trénovaní ľudia. Ale ok.
Vedz však, že to príde a teba zrazu pri tom napadne: "poštár mi mal už dávno priniesť ten balíček, Fero dnes v robote zas pokašlal výkazy, dlho som nebola pozrieť otca, hmm môj milý má dnes aké pichľavé strnisko" a zrazu vykríkneš "holič!"... a si v prdeli. Oooo aká si hnusná že ti z úst pri sexe vypadlo pomenovanie iného! Oooo mal by sa s tebou tvoj milý rozísť, nie? ;-)
Rozumieš, že "myslieť na iného" neznamená začať už ako ten tvoj vojde do dverí a skončiť keď po sexe zaspí. Myseľ je veľmi tekavá a striedajú sa v nej rôzne obrazy, často niekoľko obrazov za sekundu.
Ktosi rozumný raz povedal: "nezvaľuj na zlý úmysel to, čo sa dá vysvetliť blbosťou" Ja by som k tomu pridal " a blbou zhodou okolností". Niekedy povieme niečo nevhodné, niekedy si nevhodne uprdneme, inokedy sa nevhodne zasmejeme. Je to faux pas, ale nič viac. Pokiaľ to nerobíme pravidelne, tak sa jedná len o blbú zhodu okolností a treba to tak aj brať ;-)

netrápsa

Veralebonie: Viem, že ma nepodvádza. A ak náhodou podvádza, tak lož má krátke nohy, ale ja odmietam podvádzať. V tomto prípade je mi vernosť záväzná.