Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aká postava vás priťahuje ?

Moireal

Ta dvojka je hruska? Lebo taku podobnu mam ja. Ale su ozaj krajsie postavy. Moje idoly su images.theage.com.au

a munfitnessblog.com

U chlapov asi ta postava az tak nerozhoduje. :)

benjaminn

Nechcem byt vyberavy ale s tychto ani jedna ma nejako extra neoslovila. Ale mne sa na niektorych zenach pacia sirsie boky, pride mi to velmi pritazlive...ale zas nie je to podmienka kazdemu sa hodi cosi ine

Patríciacia

chlapci, jedno by ste mali vediet keby vam to v tych testosteronovych hlavach myslelo ze postava na fotke č. 2 je pocitacovo upravena.
taku dokonalu sumernu postavu nema nikto chlapci. Ani modelka. Takze prestante byt naivni.

Dano 33

Čo máš proti ženám s pevnou postavou? Práveže taká nie ako niektoré že na nich sadlo visí ale pevná. Krásne bruško a tie boky mňam, dal by som si hneď povedať. Tá postava je krásna. Nemám rád na ženách vypúlené bruchá a ovisnuté prsia. Selena má strašnú postavu a fakt tie plavky by si mala o číslo väčšie kupovať. Nemá vkus. Keď bude staršia bude tlstá. Mám rád také ako č. 3 v posteli sú pevné a gymnastky. Také sadlo keď na teba ľahne tak máš problém dýchať
:-D

wreck

potvrdzujem vyskum. spravny pomer bokov a trupu je mimoriadne pritazlivy. za mna dvojka, lebo je najlepsie odfotena a ten dokonaly pomer az bije do oci. potom jednotka, lebo tie parametre na fotke az tak nevyniknu, ale zase ma body k dobru za lonove chlpky. a v tesnom zavese trojka, lebo pevne zenske telo je na pohlad velmi pritazlive.

ale pomilovat a zemret plati pre vsetky tri. :-)

autorka temy, a ty si ktora?

dfghjkllkjhgfd

č.1 je selena gomez v malych plavkach :D
img.r7.com
s2.glbimg.com
č.3 nieje ženská postava skor pripomina chlapa takže ak sa mužovi pači takyto tip postavy....
č 2 z nich je asi najlepsia
a vacsie prsia u zeny su len + !!

Filip TT

Nie je to nejaka finta - nejde tam skor o tie plavky? Obrazky su tak zoradene....akoze chlapi budu podvedome pritazlivost hodnotit podla toho.

No necudujem sa, ze Biela Kobra sa vidi v tej strednej.

Mne osobne sa zdaju byt v pohode vsetky.

Pritazlivost jednotlivych typov postav bola zistovana ja vedecky. Na prekvapenie to nie je tak, ze chude su pritazlivejsie ako plnsie. Dolezita je krivka:
www.osel.cz

Dano 33

Mne príde č. 1 a č.2 dosť podobné postavou, tá jednotka si tuším malé plavky kúpila alebo čo :-D
No najkrajšia postava mi príde č. 3. Typická postava ktorá sa mi u baby páči, vyšportované telo, pevné bruško, malé prsia. Toto je moja všehochuť. Prsnaté sa mi neľúba lebo im po pôrodoch a v staršom veku ovisajú prsa. A prsnaté na mňa pôsobia ako dojky. Takže jednoznačne č. 3